- Solskjær slutter i United etter sesongen

- Bare tull, sier Solskjærs personlige rådgiver til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Englands største avis, The Sun, slår opp Solskjærs Manchester United-farvel i dag, og skriver:

«Ole Solskjær skal ta et følelsesladet farvel med Manchester United i denne månedens FA-cupfinale. Den norske spissen forlater sannsynligvis Old Trafford denne sommeren for rundt 36 millioner kroner, og ender sannsynligvis i Celtic.»

- Dette har vi overhodet ingen peiling på. Det er bare tull, sier Solskjærs personlige rådgiver, Jim Solbakken, til Dagbladet.no.

- Dette gidder jeg ikke kommentere en gang, sier han.

Ikke Celtic

Solskjær har vært i United i åtte år, og scoret 115 mål for klubben. Kneskaden som har satt ham utenfor laget i år, skal ifølge avisa være grunnen til at karrieren i Manchester går mot slutten. Louis Saha er kommet inn som en ung og målkåt erstatter. 22. mai går FA-cupfinalen i Cardiff.

- The Sun linker Solskjær til Celtic?

- Det har dem gjort før. Og vi har avkreftet det før. Dette gidder vi ikke holde på med lenger, sier Solbakken til Dagbladet.no.

Les også: - Celtic vil ha Solskjær.

<B>SOLSKJÆR DRAR: Ryan Giggs, Roy Keane og and Ole Gunnar Solskjær jubler. Nå melder britisk tabloid at Ole er på vei fra klubben.
SLÅR OPP SOLSKJÆR: The Sun er sikre i sin sak.
SISTE KAMP 22. MAI: Ifølgge avisa spiller Ole Gunnar Solskjær sin siste kamp for United i årets FA-cupfinale. - Bare tull, sier Solskjærs rådgiver.
NESTE KLUBB: Henke Larsson (I bakgrunnen) forsvinner fra Celtic i sommer. The Sun mener Solskjær erstatter ham.