Solskjær som tilrettelegger

Nils Johan Semb har ikke tatt ut laget til Bulgaria-kampen. Men det synes sikkert at Ole Gunnar Solskjær spiller tilbaketrukket spiss.

Thomas Myhre starter i mål. I tillegg virker det klart hvem som starter i den norske forsvarfireren. Men ut fra dagens trening er det vanskelig å spå hvem som spiller på midtbanen.

Nils Johan Semb er på jakt etter klare førstevalg på landslaget - slik tilfellet var under Egil Olsen.

- Jeg ønsker å sjekke opp spillere. Det er en del roller der det er store spørsmåltegn. Vi ønsker klare og tydelige førstevalg, sier Semb.

- I det siste har det vært en del utskiftninger. Det skyldes skader og at en del er borte i forhold til 90-tallet.

Og det virker som om det er på midtbanen at Semb er mest usikker. Et tosifret antall spillere er aktuelle på midtbaneplassen i morgen. Lar Semb ferske Magne Hoset få sjansen? Får Trond Andersen eller Alf-Inge Håland muligheten til å vise seg fram? Tommy Svindal Larsen og Fredrik Winsnes har spilt de siste kampene, får de tillit igjen?

Det som derimot synes helt sikkert er at Ole Gunnar Solskjær spiller tilbaketrukket spiss. Mye tyder på at Norge starter i en slags 4-4-1-1-formasjon, med Solskjær bak John Carew eller Tore André Flo.

Vi tipper Semb velger Flo fra start i morgen. Semb har god kontroll på Carew og vil kanskje gi Flo muligheten til å spille seg til litt selvtillit.

Claus Lundekvam har allerede returnert til England med en kneskade. Også Magne Hoset (tå) og Alf-Inge Håland (kne) har hatt litt trøbbel foran kampen i morgen.

- Men med unntak av Claus er alle klare for spill i morgen, sier lege Lars Engebretsen til Dagbladet.no.

Dagbladet.no tipper denne startoppstillingen:

Thomas Myhre - Christer Basma, Dan Eggen, Erik Hoftun, André Bergdølmo - Jo Tessem, Trond Andersen, Eirik Bakke, Magne Hoset - Ole Gunnar Solskjær - Tore André Flo.

På benken: Morten Bakke, Vidar Riseth, Alf-Inge Håland, John Carew, Øyvind Leonhardsen, Thorstein Helstad, Fredrik Winsnes, Tommy Svindal Larsen.

CANTONA-KOPI? Ole Gunnar Solskjær starter trolig som tilrettelegger mot Bulgaria i morgen.