Solskjær som TV-kokk

Ole Gunnar tjener ikke nok penger på fotballen, mener Frode Alnæs. Han ga fotballstjernen sommerjobb. Løk- og potetskrelleren fra Manchester United blir fredagsunderholder i TV2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kom deg inn på kjøkkenet, din slask! Du kommer ikke til å tjene penger på den måten der, tordner kafé- og kulturhusvert Frode Alnæs til Ole Gunnar Solskjær, som tester triksefoten utenfor kulturhuset «Dødeladen» i Kristiansund.

Deretter bærer det hodestups inn til grytene til Frode Alnæs.

En haug løk skal skrelles, før en enda større haug poteter skal samme veien - ned i bacalaogryta.

Sesongoppkjøring

Slik er opptakten til fotballmillionær Ole Gunnar Solskjærs sommerjobb på musiker Alnæs' kultursted i deres felles hjemby Kristiansund.

I slutten av juli kommer resultatet på TV2 i to sendinger, under tittelen «Tahiti - en by i Norge».

- Jeg gjør det fordi jeg liker det Frode Alnæs har gjort for kulturhuset og for Kristiansund. Og jeg vil gjerne være med å markedsføre Kristiansund, sier Solskjær om sin TV-innsats før han over helga slår seg sammen med resten av Manchester Unitedgjengen og starter sesongoppkjøringen.

65 kroner timen

- Jeg betaler Solskjær 65 kroner timen for hans innsats på kjøkkenet. Men han mangler motorisk sans. Han knuste så mange tallerkener at han etter endt jobb skyldte meg fem kroner, skratter Frode Alnæs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer