Solskjær spår flere sjokkresultater

Det har vært mange spesielle resultater i Premier League denne sesongen. Ole Gunnar Solskjær tror den trenden fortsetter.

STORKLUBBENE AVGIR POENG: Flere storklubber avgir poeng mot de mindre klubbene. Ole Gunnar Solskjær mener det sier noe om Premier League. Foto: REUTERS/Paul Ellis/NTB
STORKLUBBENE AVGIR POENG: Flere storklubber avgir poeng mot de mindre klubbene. Ole Gunnar Solskjær mener det sier noe om Premier League. Foto: REUTERS/Paul Ellis/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Manchester United møter tabelljumbo Sheffield United på bortebane i Premier League torsdag. Sander Berge og co. står uten seier på 12 kamper, og er desperate etter poeng. Manchester United kan på sin side passere et lag som Chelsea med seier.

Bilder fra onsdagens trening viste at Edinson Cavani er tilbake i aksjon etter å ha vært ute av kamptroppen.

- Edinson har trent bra. Vi må fortsatt ta en avgjørelse på om vi skal risikere ham, fordi det er en risiko for at det er for tidlig. Jeg tviler på at han er tilgjengelig for meg i morgen, sier Solskjær.

TILBAKE I TRENING: Edinson Cavani. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB
TILBAKE I TRENING: Edinson Cavani. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Vis mer

Sjokkresultater

Solskjær fikk blant annet spørsmål om han tror kampene utover sesongen vil være vanskeligere enn normalt, med tanke på mange av sjokkresultatene vi har fått i Premier League denne sesongen.

Liverpool avga poeng mot Fulham i helga og Manchester City spilte 1-1 mot WBA hjemme tirsdag. Tidligere i sesongen har blant annet Liverpool tapt 2-7 mot Aston Villa og Manchester City tapt 2-5 mot Leicester.

- Det er også et tegn på Premier League, kvaliteten på de såkalte mindre lagene. Det er ingen lette kamper i Premier League. De siste sesongene har topplagene hatt en tendens til å vinne disse kampene, i stedet for å spille uavgjort, sier Solskjær og fortsetter:

- Med det tette kampprogrammet, med alt det som skjer i verden, i livet til spillerne og folk, så tror jeg vi vil se det gjennom sesongen, ja (sjokkresultater, journ.anm.). De som får en uke fri, kan ha en fordel. For det er vanskelig å ha alle spillere hundre prosent klare hver kamp hvis du spiller i midtuka hver uke, sier Solskjær.

HAR IMPONERT: Sander Berge, her i duell med Leicesters James Maddison. Foto: Michael Regan/AP/NTB
HAR IMPONERT: Sander Berge, her i duell med Leicesters James Maddison. Foto: Michael Regan/AP/NTB Vis mer

- Blir bare bedre

Selv om Sheffield United har skuffet denne sesongen, har Sander Berge tidvis imponert. Solskjær liker også det han ser fra landsmannen.

- Jeg vet mer eller mindre alt om Sander, fra han var i Norge. Jeg har snakket mye med Kjetil Rekdal om ham og han gjør det bra for landslaget. Han trengte trolig litt tid til å venne seg til Premier League, tempoet og intensiteten. Og nå kan Sheffield United se at de har signert en veldig god spiller, sier Solskjær og fortsetter:

- Han er en fantastisk gutt også. Han blir bare bedre og han er offensiv også nå, og med den størrelsen og styrken, vet vi at vi må passe på ham, sier Solskjær.

Sheffield United - Manchester United spilles torsdag 21.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer