Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær spiller i FA-cupen

Får sjansen mot Burton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Manchester United benytter muligheten til å teste ut spillere når rødtrøyene møter nonleague-laget Burton i FA-cupen søndag.

Det betyr at Ole Gunnar Solskjær får sin andre A-kamp for United siden comebacket.

Miks av gammelt og ungt

- Jeg skal helt sikkert bruke flere av mine unge spillere. Andre som Louis Saha, Cristiano Ronaldo, Wes Brown, Ole Gunnar Solskjær og Ji-Sung Park blir også involvert. Så det blir en miks og jeg skal respektere Burton. Jeg vil ikke bli flau på noen måte, sier Ferguson til Uniteds hjemmeside.

Hvis Solskjær spiller fra start blir det for første gang siden 2004. Han spilte seks minutter mot Birmingham som innbytter i romjula, men har ikke vært på United-benken i de to siste kampene mot Bolton og Arsenal.

Trolig starter Solskjær på benken mot Burton, manager Ferguson har tidligere antydet at nordmannen må behandles forsiktig.

- Dere må huske på at han har vært ute i 19 måneder, så vi må glede oss over dette. Forhåpentligvis er han tilbake for godt, sa Ferguson etter Solskjær-innhoppet i romjula.

Clough junior

Burton trenes av Nigel Clough, sønn av Forest-legenden Brian. Foreløpig har ikke managerkarrieren tatt helt av for den tidligere England-spilleren.

Men laget hans får skryt av United-sjefen. Ferguson mener United må stille et sterkt lag, fordi Cloughs mannskap spiller god fotball.

- Jeg møtte Brian Clough to ganger i Fa-cupen. Vi tapte én og vant den andre. La oss håpe vi kan vinne den tredje matchen mot Nigel og hans lag, sier Ferguson.

BLE HYLLET: United-supporterne og manager Alex Ferguson gledet seg stort over Solskjærs comeback 28. desember.
TILBAKE: Her hilser Solskjær til fansen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!