Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær super som reserve

MANCHESTER (Dagbladet): - Etter 15 scoringer er det lett å si at jeg bør spille, men så lenge Yorke og Cole gjør det så bra, finnes det ingen gode argumenter, sier Ole Gunnar Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er blid som ei superreserve-sol. På fotballkanalen over alle fotball-kanaler - Sky Sports.

Uniteds høyt elskede reserve, som sendte laget videre med sin scoring på overtid mot Liverpool, har en cupdrøm. Den delte han med engelske fotballfans fredag.

- Jeg gleder meg veldig til Chelsea-kampen - det blir en voldsom atmosfære. Jeg har aldri vært så langt som til kvartfinalen i FA-cupen.

- Og vi stiller ganske likt fordi også Chelsea spilte E-cup midt i uka. Sjøl om det koster mer å spille mot Inter enn mot Vålerenga, sier Ole Gunnar Solskjær.

Tålmodig

Han er godt talende i beundring når det gjelder konkurrentene Dwight Yorke og Andy Cole. Det er derfor Solskjær er tålmodig på benken.

- De er veldig gode, fortjener å spille, men man kan ikke forvente at de gjør det like bra hver gang, sier kristiansunderen.

Så burde han ikke da løpe ned døra til Ferguson og si at nå - mot Chelsea - bør det være tid for rotering av mannskapet, gi en av de to fri og rett og slett gi ham sjøl 90 etterlengtede minutter?

- Aldri, sier Ole Gunnar Solskjær.

Like smilende.

David Beckham smiler, han også. Som nybakt far og utsikter til enda flere millioner i form av bleiekontrakter og gud vet hva. Men han får nok ikke fri sjøl om han fikk en dag å komme seg på etter den fasjonable fødselen i London.

Per dato ser nemlig Alex Ferguson ut til å være avhengig av det lekre høyrebeinet hans.

Tre trofeer

- Hadde jeg spilt med David, ville jeg scoret 40 mål hver eneste sesong, sier Ferguson. - Alle på hodet. For crossballene han serverer, er så drepende at de ødelegger ethvert forsvar. Det er ikke mulig å gardere seg mot slike innlegg.

  • I ettermiddag spiller United for videre muligheter til et av de tre trofeene Alex Ferguson går rundt og tenker på. Målet er nemlig å vinne alt - både Mesterligaen, Premier League og FA-cupen.

På Old Trafford er grådighet roten til alt godt.