Gareth Bale ryktes til Manchester United

Solskjær svarte på Bale-rykter

Real Madrid-stjerna Gareth Bale (29) ryktes bort fra Real Madrid etter gjeninnsettelsen av Zinédine Zidane.

BETENT FORHOLD: Gareth Bale åpnet for et klubbskifte etter Champions League-finalen mot Liverpool i fjor. I stedet var det Zinedine Zidane som forlot klubben. Nå er franskmannen tilbake. Foto: Michael Dalder / Reuters / NTB Scanpix
BETENT FORHOLD: Gareth Bale åpnet for et klubbskifte etter Champions League-finalen mot Liverpool i fjor. I stedet var det Zinedine Zidane som forlot klubben. Nå er franskmannen tilbake. Foto: Michael Dalder / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Se Wolves - Man Utd på Viasport 1 klokka 20.55.

MANCHESTER (Dagbladet): Den walisiske superstjerna har i lang tid blitt ryktet tilbake til Premier League, da hovedsakelig Manchester United.

Og nå som Zinédine Zidane igjen skal styre Real Madrid-skuta, blir waliseren igjen koblet til de røde djevlene.

Ole Gunnar Solskjær ble spurt om ryktene under gårsdagens pressekonferanse i anledning kveldens kvartfinale mot Wolverhampton i FA-cupen.

- Jeg kan ikke gi noen kommentar om Gareth Bale eller andre spesifikke navn fordi de er eiendommen til andre klubber, sa nordmannen, og la til:

- Men vi må definitivt se etter kvalitetsspillere, og spillere som kan forbedre oss som lag.

Åpnet for exit i fjor

Både spanske og britiske medier skrev at Bale og Zidane utviklet et betent forhold under franskmannens første periode i klubben, som endte i tre strake Champions League-bragder.

Waliseren åpnet for et klubbskifte da han ble intervjuet etter fjorårets finale mot Liverpool.

Bale, som scoret to mål etter å ha blitt byttet inn, var tydelig misfornøyd med at han måtte starte finalen på benken.

Men i stedet for en eventuell overgang, sjokkerte Zidane da han gikk av som Real Madrid-manager 31. mai 2018.

Tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon hevdet overfor spanske AS tidligere i år at franskmannen forlot klubben fordi han ville at klubben skulle selge Bale, ikke Cristiano Ronaldo.

Saken fortsetter under videoen.

KREVENDE PERIODE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at det å kombinere en jobb i Manchester med familieliv hjemme i Kristiansund ikke bare er enkelt. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

- Zidane ga ham stillhet

Den spanske fotballeksperten Guillem Balague meldte nylig at comebacket til Zidane er dårlige nyheter for Bale.

- Waliseren og Zidane går ikke overens. Da Bale trengte ei hånd på skuldra og noen som sa at han ikke bare var bra, men en av de beste i verden, ga Zidane ham stillhet, sa Balague til BBC.

Bale-agent Jonathan Barnett sier at klienten hans er veldig fornøyd for øyeblikket, at han og Zidane skal snakke sammen, og at waliseren ønsker å forbli i Real Madrid resten av karrieren.

Barnett legger derimot ikke noe skjul på at de hadde noen uenigheter under Zidanes første periode i Real Madrid.

- Gareth ønsket å spille på en måte, mens Zidane ønsket å spille på en annen måte. Det var grunnen, og etter hvert ble ting verre. Hvis du lar Gareth spille på den måten han vil, gir han flere kamper på rad hver uke, så kan han være helt der oppe med Cristiano Ronaldo. Han har fortsatt et stort talent, sier Barnett til BBC.

- Må tenke langsiktig

Tidligere United-manager José Mourinho la aldri noe skjul på at han ønsket å signere Bale, men nå er portugiseren byttet ut med Solskjær.

Det virker å være et spørsmål om tid før nordmannen ansettes permanent, men Solskjær har tidligere bekreftet at han uansett er delaktig når klubben legger planer for neste sesong.

- Det er mange faktorer du må tenke på når du signerer spillere. Det er lett når du er i mediene eller supporter, da kan du tenke kortsiktig. Vi må tenke på levetida også, samt hvem som passer inn personlighetsmessig, sa Solskjær i går.

NB: Real Madrid vant 2-0 mot Celta Vigo i Zidanes første kamp siden comebacket. Gareth Bale scoret det andre målet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer