Solskjær takker Hareide

Ole Gunnar Solskjær har fått hjelp av Åge Hareide i tunge stunder.

Åge Hareide røpet i går at Manchester United-spissen allerede har varslet at han gjerne fortsetter på landslaget. For båndene mellom de to er tette.

I dag forteller Solskjær på sin Solution-hjemmeside at han ofte har fått hjelp av gamletreneren. Han gir ingen detaljer, men det er ingen hemmelighet at kristiansunderen ikke alltid har vært fornøyd med sin tidligere status som superreserve på Old Trafford.

- Jeg hadde Åge som trener i halvannet år i Molde og følte at jeg lærte veldig mye. Vi har også holdt kontakten siden. Spesielt i perioder hvor jeg har slitt på banen, har Åge vært interessert i å hjelpe meg, skriver Solskjær.

United-spissen fleiper med at han snart venter seg et spillerutviklingsskjema i posten, og påpeker at han gleder seg til å jobbe med Norges nye landslagsjef når han er tilbake etter kneoperasjonen.

- Selv om mitt fokus nå ligger på å komme tilbake på banen 100 prosent restituert, så må jeg innrømme at det frister ekstra å jobbe under Åge igjen, sier Solskjær som bare har godord om Hareide.

- Norge har fått en offensiv sjef både i spillestil og tankegang. Han er dessuten en humørspreder og en veldig god motivator.

(Dagbladet.no)

GODE VENNER:</B> Ole Gunnar Solskjær gleder seg til landslagsspill med ny sjef.