Solskjær tenker på Noah

ROTTERDAM (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær sutrer ikke hvis han blir tacklet hardt av tøffe spanjoler i morgen kveld. Da kobler han av med tanken på sin to dager gamle sønn Noah.

Solskjær starter trolig på venstrekanten mot Spania, og Manchester United-spissen er ikke redd for at han kan få det hardt mot et av EMs aller beste lag.

- Hvis det går trått kan jeg tenke på Noah. Det er ofte lurt å tenke på noe annet under matchen hvis det ikke går som man har tenkt seg, sier Solskjær.

Lengter hjem

27-åringen kom tilbake fra Manchester i går morges, og innrømmer at han allerede lengter hjem til samboer Silje Lyngvær og sønnen.

- Jeg har hjemlengsel og det blir å ringe hjem hele tida, sier Solskjær, og tør ikke love å gjøre som belgiske Bart Goor, som scoret til ære for sin 14 dager gamle sønn.

- Jeg vet ikke om det blir annerledes å spille etter fødselen. Det har jeg ikke gjort ennå, sier Solskjær.

Lykkelig

Solskjær sprudlet på dagens trening på Feyenoord Stadion, «De Kuip». I avslutningsøvelsene smalt han til og de fleste ballene havnet mellom stengene.

- Jeg er veldig lykkelig, sier Solskjær og advarer de nordmennene som ennå tror at Norge vinner lett i morgen.

- Det blir hardt mot Spania, og det er viktig å ikke gi opp når vi mister ballen. Vi må prøve å tenke positivt. Også må vi ta vare på de sjansen vi har, sier Solskjær.

Solskjær nekter å sette seg noen personlig mål for turneringen. Han tror heller ikke de andre i landslagstroppen har utpekt seg hva som er nødvendig for at EM kan kalles en norsk suksess.

- Vi må komme hjem og kunne si «Vi spilte den beste fotballen vi kunne», sier Solskjær.