Solskjær til angrep på Se og Hør

- Forsøkte å bestikke familiemedlemmer.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær har i flere år hatt en slett forhold til Se og Hør. I 2004 klaget Solskjærs kone, Silje Lyngvær, inn ukebladet til Pressens Faglige Utvalg (PFU) for å ha publisert bilder av familien uten samtykke.


Familien Solskjær vant saken den gang - og nå går Solskjær til krig mot ukebladet på ny.

Ifølge Solskjær forsøkte Se og Hør å gjøre et familiemedlem - et barn på 15 år - til tyster for å fortelle hvor bryllupet mellom United-stjernen og Lyngvær skulle stå. I tillegg skal ukebladet ha bedt gutten ta bilder for dem. For arbeidet skulle han få 20 000 kroner.

Denne gangen vil Ole Gunnar Solskjær holde PFU - som han mener ikke er et tilstrekkelig organ - utenfor, og i stedet forfølge Se og Hør juridisk.

- Jeg synes bare synd på Se oG Hør, som har sunket så dypt. De prøver å bestikke familiemedlemmer, de truer folk og de ligger i skjul for å få tatt bilder av folk som ikke vil ha noe med dem å gjøre. Skammelig og ynkelig, sier Solskjærs agent Jim Solbakken til VG.

Solbakken sier til avisa og familien Solskjær har fått ødelagt to barnedåper etter at Se og Hør trengte seg inn i kirken - og hevder også at ukebladet sa følgende til agenten da familien ikke ville samarbeide.

- Hvis dere ikke vil samarbeide med oss, skal vi gjøre livet surt for dere alle - Ole Gunnar, familien hans - og deg. Da kommer det bilder og saker dere ikke ønsker, skal reporterne ha sagt, ifølge Solbakken.

Se og Hør tar sterk avstand fra Solbakkens påstander om at de betaler barn for å være tystere.

FORBANNET: Ole Gunnar Solskjær går til krig mot Se og Hør igjen. Han hevder ukebladet forsøkte å bestikke et familiemedlem på 15 år for å lekke informasjon om familien Solskjær.
FORBANNET: Ole Gunnar Solskjær går til krig mot Se og Hør igjen. Han hevder ukebladet forsøkte å bestikke et familiemedlem på 15 år for å lekke informasjon om familien Solskjær. Vis mer

- Jim Solbakken må være mer konkret og gi oss et navn når han kommer med en slik grov påstand. Skulle en medarbeide i Se og Hør - mot formodning - ha opptrådt slik som Solbakken hevder, vil det få konsekvenser for vedkommende, skriver sjefsredaktør Odd J. Nelvik i en e-post til VG.

Han tilbakeviser samtidig at Se og Hør benytter seg av trusler i sine arbeidsmetoder.