GLIS: Ole Gunnar Solskjær var et eneste stort smil på vei ut av spillerbussen og opp trappene til garderoberesepsjonen på St. James' Park i Newcastle. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
GLIS: Ole Gunnar Solskjær var et eneste stort smil på vei ut av spillerbussen og opp trappene til garderoberesepsjonen på St. James' Park i Newcastle. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

Solskjær til Dagbladet: - Jeg gleder meg

Et eneste stort glis.

NEWCASTLE (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær var et eneste stort smil på vei ut av spillerbussen og opp trappene til garderoberesepsjonen på St. James' Park i Newcastle.

I bakgrunnen ropte Cardiff-fansen "Ole,Ole,Ole" mens Newcastles trofaste gjorde det se skal gjøre mot bortelaget og bortelagets manager - de buet.

- Jeg gleder meg, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet på vei inn i garderoben.

- Selvfølgelig gjør jeg det - det er jo dette det handler om.

Ole Gunnar Solskjær har aldri lagt skjul på at engelsk fotball, Premier League og på en dag som denne - FA Cupen - har vært målet for hans trenerkarriere. Og nå er han her. Endelig.

Det er lidenskapen og de voldsomme følelsene rundt engelsk fotball han har savnet siden han ble tvunget til å parkere den aktive karrieren i 2007. Etter reservelaget til Manchester United, og tre titler med Molde på tre år, er drømmen gått i oppfyllelse.

Debuten kunne knapt blitt vanskeligere - Newcastle på St. James' Park - men det var ingen nerver, frykt eller engstelse å spore hos Ole Gunnar Solskjær på vei inn i garderoben.

Bare forventninger.

Og entusiasme.