Manchester United ute av FA-cupen

Solskjær til Dagbladet: - Vi fortjente aldri å vinne i kveld

Ole Gunnar Solskjær kaller kveldens prestasjon for den verste siden han tok over.

NEDERLAG: Manchester United fikk det ikke til mot Wolverhampton. - Den verste prestasjonen siden jeg kom, sier Ole Gunnar Solskjær. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB Scanpix
NEDERLAG: Manchester United fikk det ikke til mot Wolverhampton. - Den verste prestasjonen siden jeg kom, sier Ole Gunnar Solskjær. Foto: Andrew Yates / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Wolves - Man Utd 2-1 (0-0)

WOLVERHAMPTON (Dagbladet): Manchester United er ute av FA-cupen etter at de tapte 2-1 mot Wolverhampton i kvartfinalen.

Raúl Jiménez og Diogo Jota avgjorde med hver sin scoring i andre omgang. Marcus Rashford reduserte på overtid, men da var kampen allerede tapt mot et imponerende Wolverhampton, som fortjente å vinne.

Dermed har Ole Gunnar Solskjær gått på sitt andre strake tap som manager for Manchester United.

Nordmannen var i godt humør på pressekonferansen etter kampen, men han var klinkende klar om prestasjonen til spillerne sine:

- Sannheten. Jeg sa sannheten til dem. Du kan ikke være trist for lenge. Alle er skuffet. Vi vet at vi spilte bra mot Arsenal, da fortjente vi bedre. I kveld fikk vi det vi fortjente. Vi fortjente aldri å vinne i kveld, sier Solskjær på spørsmål fra Dagbladet om hva han sa til spillerne etter kampen.

- Et langt steg bakover

Nordmannen var helt tydelig på at dette var den verste prestasjonen til United siden han tok over som midlertidig manager i desember.

- Det var et langt steg bakover. Den verste prestasjonen siden jeg kom. Noen ganger kommer landslagspausen på et passende tidspunkt. Vi skulle gjerne spilt kampen igjen. Jeg er veldig skuffet over at vi ikke er i semifinalen, sier Solskjær.

- Mye manglet. Vi hadde ikke målbevissthet og kvalitet med ballen. Tempoet var ikke bra nok. Vi var for komfortable da vi hadde ballen. Noen ganger spilte vi ballen i bakrom til Rashford, men det var ikke godt nok, sier Solskjær, som trakk fram keeper Sergio Romero som Uniteds beste spiller.

Nå ser nordmannen framover.

- Vi er klare for å kjempe igjen etter landslagspausen. Manchester United finner alltid formen i april og mai. Vi har så mange høydepunkter å se fram til. Jeg bekymrer meg ikke for holdningen til spillerne nå, vi skal jobbe hardt når de kommer tilbake.

- Det blir fint å slippe dere, sa Solskjær til pressen med et smil om munnen da han avsluttet pressekonferansen.

Saken fortsetter under videoen.

KREVENDE PERIODE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at det å kombinere en jobb i Manchester med familieliv hjemme i Kristiansund ikke bare er enkelt. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

VAR-debatt

Etter kampen raser derimot VAR-debatten igjen, få timer etter at Manchester City gikk videre etter et par kontroversielle avgjørelser.

Manchester United ropte på straffe i slutten av første omgang etter en episode som så nærmest identisk ut som den som ga dem straffe i sluttminuttene mot PSG i Champions League i forrige uke.

Diogo Dalot smalt til fra kanten av sekstenmeteren, Jonny snudde ryggen til og fikk ballen i albuen - i likhet med det som skjedde med Presnel Kimpembe - og ballen gikk videre ut til corner.

I sluttminuttene ble Victor Lindelöf først utvist, men deretter ga hoveddommer Martin Atkinson svensken gult kort etter å ha konferert med VAR-dommerne.

- Jeg så det ikke. Jeg så på Juan for å få han på. I kveld kan man diskutere VAR. Straffen og det røde kortet, jeg vet ikke. Jeg har ikke sett dem, sier Solskjær.

- Gleder oss til neste kamp

En mann som også hadde humøret i behold, var Wolves-trener Nuno Espírito Santo, som naturligvis var svært stolt over sine gutter.

- Det betyr mye. Stor kamp. Vi spiller godt, fansen trodde på oss, og pushet oss fram. Vi gjorde det. Vi gleder oss til den neste, sier portugiseren etter kampen.

- Jeg har møtt fans som har vært her på kamp siden 50- og 60-tallet. Å se den gleden, er størst, fortsetter portugiseren.

Wolves-treneren ble spurt om han ble overrasket da dommeren gjorde om det røde kortet til Lindelöf.

- Jeg er ikke overrasket, jeg så ikke bildene. Jeg vil ikke snakke om det. Vi kommer til å snakke mye om VAR i framtida. Jeg vil ikke snakke om det nå, jeg vil snakke om kampen, sier Santo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer