Solskjær til Molde tirsdag

Det bekrefter pappa Øyvind. - Da blir det vel et ja eller nei.

REISER TIL MOLDE I MORGEN: Ole Gunnar Solskjærs far, Øyvind, bekrefter at sønnen reiser til Molde tirsdag, melder NRK. Den tidligere stjernespissen er aktuell som ny trener for Molde. Solskjær reiser til Oslo og senere Molde for å snakke med gamleklubben.
Foto: Torbjørn Grønning  / Dagbladet
REISER TIL MOLDE I MORGEN: Ole Gunnar Solskjærs far, Øyvind, bekrefter at sønnen reiser til Molde tirsdag, melder NRK. Den tidligere stjernespissen er aktuell som ny trener for Molde. Solskjær reiser til Oslo og senere Molde for å snakke med gamleklubben. Foto: Torbjørn Grønning / DagbladetVis mer

Ole Gunnar Solskjærs far, Øyvind, bekrefter at sønnen reiser til Molde tirsdag, melder NRK. Den tidligere stjernespissen er aktuell som ny trener for Molde. Solskjær reiser til Oslo og senere Molde for å snakke med gamleklubben. — Så da blir det vel et ja eller et nei, sier pappa Solskjær til NRK. Romsdals Budstikke skrev i helgen at Ole Gunnar Solskjær tirsdag blir presentert som ny Molde-trener fra 1. januar. Han jobber nå som reservelagstrener i Manchester United. — Trenerspørsmålet kan jeg ikke si noe om nå. Vi vil gå ut med opplysninger når noe er klart. Når det kan skje, vet jeg ikke, sa Molde-direktør Tarjei Nordstrand Jacobsen til NTB etter søndagens kamp. Uwe Rösler ledet MFK i sin siste kamp søndag. Tyskeren kom til klubben etter at Kjell Jonevret måtte gå i august. Molde endte på ellevteplass i eliteserien.

(NTB)