Solskjær til salgs

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): Alt tyder på at Manchester United vil selge Ole Gunnar Solskjær. Søndag ble han linket til spanske Valencia. Dagen før ble Dagbladet informert av en kilde nær Tottenham-boss Alan Sugar om at London-klubben nylig hadde avslått et tilbud fra United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og legger vi til Everton, samt Uniteds ønske om å kjøpe Aston Villas Dwight York, blir ryktene mer enn avisspekulasjoner.

- Det eneste jeg har hørt fra United siden jeg dro hjem til Norge etter sesongavslutningen er et brev som ble sendt hjem til meg, sier Ole Gunnar.

- Der sto det at de ønsker meg velkommen tilbake til sesongoppkjøringen 9. juli. Og derfor forholder jeg meg til det.

- Spekulasjoner orker jeg ikke å bruke tid og energi på.

- Blir solgt

- Hvis United får en av de spissene de virkelig ønsker - og Dwight York er en av dem - blir Solskjær solgt, sier en kilde til Dagbladet.

Han påstår å vite at en byttehandel med Aston Villa har vært diskutert mellom managerkontorene på Old Trafford og Villa Park.

- Jeg kan ikke blande meg inn i en slik diskusjon, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

- Først når det kommer noe konkret fra United kan jeg begynne å tenke på det. Og det som er helt sikkert, er at det er jeg som bestemmer. Hvis jeg skal bytte klubb, er det fordi jeg sjøl ønsker å gjøre det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer