Solskjær med stikk til Brede Hangeland

Solskjær tok en Ferguson og kastet hanskene. Selv Brede Hangeland slipper ikke unna

Ole Gunnar Solskjær viser trygghet langt ut over faglige kompetanse når han går kritikerne i møte og sier «enkelte snakker mer enn de burde gjort». No more Mr. Nice Guy!

HØRER DERE HVA JEG SIER: Ole Gunnar Solskjær var meget klar i talen etter seieren over Chelsea. Hva hans taktiske kompetanse og falige styrke angår mener han det er noen eksperter der ut som snakker litt for mye. Foto: Ian KINGTON / AFP
HØRER DERE HVA JEG SIER: Ole Gunnar Solskjær var meget klar i talen etter seieren over Chelsea. Hva hans taktiske kompetanse og falige styrke angår mener han det er noen eksperter der ut som snakker litt for mye. Foto: Ian KINGTON / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LONDON (Dagbladet): Det er fort gjort å oppfatte Ole Gunnar Solskjær som en mykere mann enn det han er på grunn av høfligheten, vennligheten og de mange smilene. Det er forståelig.

Han er høflig, han er vennlig og han smiler ofte.

Men ta ikke feil, Ole Gunnar Solskjær har en annen side også.

Du kødder ikke med denne United-manageren heller.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR har selvfølgelig tenkt på de kritiske spørsmålene som er stilt, selv om han er en mester i å gjøre gode miner til slett spill. Ingen fotballmann på dette nivået liker å bli kritisert. Ingen fotballmann liker å bli fortalt at han har faglige mangler. Så da Ole Gunnar Solskjær endelig kastet hanskene og ga verden beskjed – ikke høyt, men i beste og mest sarkastiske Ferguson-ånd – var det mange som fikk passet sitt påskrevet.

Brede Hangeland er en av dem.

Alan Shearer og Paul Ince, to av mange andre.

DA BREDE HANGELAND konkluderte Manchester Uniteds taktiske tilnærming og gjennomføring av kampen mot Paris Saint-Germain med «Solskjær har til gode å demonstrere taktisk spill på det øverste nivået», gjorde han jobben sin for TV 2. Det er det viktig å få med seg. Det er Brede Hangelands privilegium som fotballekspert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer