Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær tok en u-sving på slutten av pressekonferansen

Hadde akkurat sagt at han ikke skulle kjøpe flere.

FERDIGSHOPPET: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær under kampen mot Manchester United sist helg. Nå venter på papiret enklere kamper for Cardiff, og med det enda større press om å plukke poeng. Så langt har Solskjær null poeng i serien. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB Scanpix
FERDIGSHOPPET: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær under kampen mot Manchester United sist helg. Nå venter på papiret enklere kamper for Cardiff, og med det enda større press om å plukke poeng. Så langt har Solskjær null poeng i serien. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær startet pressekonferansen foran morgendagens kamp med Norwich med å forklare at han er ferdig med å handle spillere, og kommer ikke til å kjøpe flere i løpet av dagen i dag.

- Telefonen ringer, og jeg tar den stort sett. Kanskje noen spillere vil bli sendt ut på lån, men vi er ferdig med å handle, sier Cardiff-manageren til Wales Online.

Men etter å ha brukt mesteparten av pressekonferansen i formiddag til å si at han var ferdig med å handle, tok han en u-sving ifølge lokalavisa.

- Det kan være en eller to før klokka 23, noe kan skje som er for godt til å avslå, men vi vil ikke si noe om navn eller antall nå, sier Solskjær.

Har vurdert flere Nordmannen sier at han har vurdert spillere som han ikke har fått tak i nå.

- Det har vært en del spillere jeg har sett på, og noen har ikke blitt noe av. Jeg kan ikke bekrefte eller benekte noen, sier han.

Etter å ha startet med å hente inn sine tre norske favoritter Magnus Wolff Eikrem, Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget, har han forsterket med tre nye navn. Og han bekreftet i samme åndedrag at låneavtalen med United om Wilfried Zaha er i havn.

- Vi har hentet inn tre spillere denne uka - Fabio, Kenwyne Jones og Wilfried Zaha. De har energi og entusiasme og tilstedeværelse. Tilsammen gjør de troppen min komplett, og jeg er fornøyd med det jeg har nå, sier Solskjær.

Poengjakt I stedet for å tenke mer på forsterkninger, setter han nå fullt fokus på morgendagens møte med Norwich.

- Jeg gleder meg til kampen. Det har vært et travelt overgangsvindu, men jeg må si at jeg liker det. Så snart jeg er ferdig her, blir det fullt fokus på morgendagens kamp. Det er en viktig kamp for oss mot Norwich, sa Solskjær på dagens pressekonferanse ifølge Cardiffs offisielle Twitter-feed.

Etter en tøff januarmåned uten poeng i Premier League, er resultater det eneste som teller i februar.

TØFFE KAMPER: Cardiff-forsvarer Ben Turner (t.h.) i duell med Citys Edin Dzeko. Turner sier spillerne var forberedt på en tøff januar måned. Nå håper de på bedre poengfangst i februar. Foto: Peter Powell, EPA / NTB Scanpix
TØFFE KAMPER: Cardiff-forsvarer Ben Turner (t.h.) i duell med Citys Edin Dzeko. Turner sier spillerne var forberedt på en tøff januar måned. Nå håper de på bedre poengfangst i februar. Foto: Peter Powell, EPA / NTB Scanpix Vis mer

- Premier League er fortsatt veldig jevn. Å plukke opp noen poeng kan flytte deg flere plasser oppover tabellen, sier Solskjær.

Cardiff åpnet året med 2-0-tap borte mot Arsenal 1. nyttårsdag. Dagen etter ble Solskjær presentert som ny manager i klubben. Han seriedebuterte med hjemmetap 0-2 mot West Ham, før det har blitt bortetap mot begge de to store Manchester-klubbene.

- Tror vi holder plassen - Gutta er fortsatt sikre på at vi vil holde plassen. Det har vært en måned med tøffe motstandere, men prestasjonene har vært gode. Vi må være fornøyde med hvordan vi har prestert mot de store lagene, og ta det med oss inn i neste måned. I morgen har vi en ny sjanse til å ta tre poeng. Vi må gi fansen noe å juble for, sier forsvarsspiller Ben Turner.

For nå handler det om poeng og om å overleve. Februar bringer fire seriemotstandere som i øyeblikket ligger rundt midten av tabellen. I morgen kommer altså Norwich til Cardiff.

- Vi vet det blir tøft mot Norwich, de er etablert i denne ligaen, og vi må spille en god kamp for å vinne, sier Turner.

Neste helg er det prestisjeoppgjør borte mot de walisiske rivalene Swansea, før Cardiff spiller hjemme mot Aston Villa og Hull de to neste serierundene.

Hele Norges coronakart