- Solskjær topper ønskelista til Wolves

Foran en annen tidligere United-spiller, hevder engelsk avis.

IKKE HASTVERK: Ole Gunnar Solskjær har det ikke travelt med å returnere til England, selv om han har uttalt at han ønsker å gjøre det en dag. I dag skriver Daily Mail at Wolves-eier Steve Morgan har kastet sine øyne på nordmannen. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IKKE HASTVERK: Ole Gunnar Solskjær har det ikke travelt med å returnere til England, selv om han har uttalt at han ønsker å gjøre det en dag. I dag skriver Daily Mail at Wolves-eier Steve Morgan har kastet sine øyne på nordmannen. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær er godt vant med at hans navn kobles til diverse klubber i England.

Noen ganger er ikke ryktene helt uberettiget - for to måneder siden bekreftet Molde-treneren at han hadde mottatt et par forespørsler.

Nå hevder Daily Mail at nedrykkstruede Wolves ønsker Solskjær som manager.

Ifølge den britiske tabloiden topper nordmannen ønskelista til klubbeier Steve Morgan, foran tidligere Manchester United- og Liverpool-spiller Paul Ince.

For øyeblikket er Terry Connor vikarierende manager med svært lite hell - Wolves har tapt sine fem siste ligakamper og holder stø kurs mot nedrykk fra Premier League.

Ifølge Daily Mail ønsker Morgan en «ung, dynamisk trener». De skriver også at klubbeieren vil ha en litt mykere type enn Mick McCarthey, som fikk sparken 12. februar. 

- Men han kan nok ta feil om han tror Solskjær er en «pushover», heter det i artikkelen.

Solskjær vant serien på første forsøk med Molde, det første ligamesterskapet i klubbens 100 år lange historie.

39-åringen har ikke lagt skjul på at han en dag ønsker seg tilbake til England, men han har ikke hastverk, og han hopper ikke på hva som helst.

- Jeg flyttet ikke hjem for å gå rundt og tenke på England. Gjør vi det bra, kan det bli aktuelt om noen år. Samtidig blir det enda mer spennende å være i Molde hvis vi oppnår de resultatene vi jobber for hver dag, sa han til Romsdals Budstikke i februar.

SLITER TUNGT: Wolves er tabelljumbo og har seks poeng opp til streken når sju runder gjenstår. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
SLITER TUNGT: Wolves er tabelljumbo og har seks poeng opp til streken når sju runder gjenstår. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD Vis mer