Solskjær trenger tid

Ole Gunnar Solskjær sier han trenger tid til å venne seg til nye medspillere og rollen som hengende spiss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Rollen er ikke helt ny, men flere av spillerne rundt meg har jeg liten spilletid med. Morten Gamst Pedersen kjenner jeg ikke godt nok ennå, og jeg har heller ikke mange kampene sammen med Thorstein Helstad og Sigurd Rushfeldt, sa Solskjær til NTB etter 3-2-seieren mot Russland.

United-spilleren fikk én omgang på Ullevaal, og heller ikke han var helt fornøyd med måten Norge avsluttet kampen på.

- Vi må bli flinkere til å velge riktige løsninger og bli mer rasjonelle i pasningsvalgene. Ellers synes jeg det er veldig positivt at folk tør prøve, for her er det også lov til å gjøre feil, mente 31-åringen.

Dagens mest massive ros delte han ut til Gamst Pedersen og Magne Hoseth.

- Morten er en veldig positiv type, det ligger en storspiller i vannskorpen der. Du ser han har lyst til å skape sjanser og score mål, en fin type, mente Solskjær.

- Magne var imponerende i kveld. Han har en herlig pasningsfot og jobber og sliter hele veien. Han gjorde forarbeidet til vårt andre mål og var delaktig i det meste utpå der.

Solskjær husker Hoseth godt fra han var mindre, selv om de aldri har spilt sammen.

- Jeg så ham spille som liten guttunge. Magne kunne være flere år yngre enn dem han spilte mot, men han utfordret og vant dueller likevel. Han har enormt mye inne som fotballspiller, skrøt Solskjær.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer