Solskjær tror Molde-fansen kan glemme gullet

- Vi klarer ikke å hoppe åtte-ni plasser på én sesong.

DEMPER FORVENTNINGENE: Solskjær sier han ikke er redd for å skuffe, men legger ikke lista høyere enn å kjempe om europacupplass i sin første sesong. 
.

 


Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
DEMPER FORVENTNINGENE: Solskjær sier han ikke er redd for å skuffe, men legger ikke lista høyere enn å kjempe om europacupplass i sin første sesong. . Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær er hentet tilbake til Molde som «frelser». Men manageren tror ikke hjemmesupporterne kan vente seg sølvtøy i første sesong.

Blåtrøyene gikk fra sølv i 2009 til 11.-plass i fjor. Ut måtte trener Kjell Jonevret, og etter lang tids forhandling kom Manchester United-helten Ole Gunnar Solskjær inn som erstatter. Det har ført til optimisme og økte forventninger i rosenes by.

- Alle skal få lov til å være entusiastiske og optimistiske og tenke positivt på sesongen. Samtidig må vi være realistiske og ha som målsetting å bli bedre enn i fjor. Jeg er ikke redd for å skuffe, men vi klarer ikke å hoppe åtte-ni plasser på én sesong, sier Solskjær til NTB.

Håp om Europa Den tidligere storscoreren ser på Molde som et mulig overraskelseslag mer enn en gullkandidat. Han er sikker på at Rosenborg og Vålerenga blir for tøffe. Men samtidig er ikke en europacupplass å forakte.

- Eliteserien blir god i år. Tromsø, Viking, Haugesund og Brann kan alle blande seg inn oppi der. I tillegg er det alltid et nyopprykket lag som gjør det bra. Om vi kjemper om en europacupplass i oktober/november, er det helt topp, mener 37-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer