Solskjær tror Molde-fansen kommer til å elske Høiland

Mener versting-stempelet er ufortjent.

- BLIR EN FAVORITT: Ole Gunnar Solskjær hadde et godt tak på Tommy Høiland da Molde møtte Sandnes Ulf i mai. Nå tror manageren at også Molde-supporterne kommer til å omfavne klubbens nye spiss. Foto: Kent Skibstad / NTB Scanpix
- BLIR EN FAVORITT: Ole Gunnar Solskjær hadde et godt tak på Tommy Høiland da Molde møtte Sandnes Ulf i mai. Nå tror manageren at også Molde-supporterne kommer til å omfavne klubbens nye spiss. Foto: Kent Skibstad / NTB ScanpixVis mer

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær tror nysignerte Tommy Høiland (24) raskt kommer til å kjempe til seg en plass i supporternes hjerter.

I dag trente tidligere Sandnes Ulf-spiller Tommy Høiland for første gang med Molde. Han har signert en to og et halvårskontrakt med fjorårets seriemestere.

- Fansen kommer til å elske ham. Han kommer til å bli en favoritt, både blant fansen, spillerne og blant oss trenere. Han er en veldig god målscorer, noe han nå får sjansen til å vise på et enda høyere nivå, sa Solskjær til klubbens hjemmeside.

Høiland har så langt i eliteseriesesongen scoret fem mål på fem kamper for rogalendingene. Nå håper han å fortsette trenden i Molde.

«Bad boy» - Jeg ser fram til å bidra med mitt i klubben. Jeg er en spiller som jobber hardt og aldri gir opp. Jeg håper at jeg kan score flere mål i løpet av sesongen, sa han.

Høiland har tidligere skapt overskrifter på fotballbanen. I helgens serierunde handset han inn en scoring da Sandnes Ulf slo Start 3-1. I desember fikk Høiland 7500 kroner i bot av Norges Fotballforbund for en obskøn gest mot en Ull/Kisa-spiller i kvalifiseringskampen til eliteserien, som ble spilt i november.

- Det ryktet han har fått er noe ufortjent, sier Solskjær på spørsmål om «Bad Boy»-stempelet.

Overgangen gjennomføres når overgangsvinduet åpner om fem dager.

(NTB)