Solskjær etter Cardiff-fiasko: - Dette skal jeg endre i min neste klubb

Solskjær trosser sønnens ønske ved å bli Mourinhos erstatter

Ole Gunnar Solskjær vet hva han gjorde feil da han fikk sparken som Cardiff-manager i forrige periode i Premier League. Solskjær har også endret livssyn de siste årene.

SKAL ENDRE FILOSOFI: Ole Gunnar Solskjær vet hva han gjorde feil i Cardiff sist gang han fikk sjansen som Premier League-manager. Foto: Bildbyrån
SKAL ENDRE FILOSOFI: Ole Gunnar Solskjær vet hva han gjorde feil i Cardiff sist gang han fikk sjansen som Premier League-manager. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg vil aldri flytte fra Kristiansund, pappa.»

Det sa Ole Gunnar Solskjærs yngste sønn, Elijah, til sin far etter at den tidligere Manchester United-spissen var ferdig som Cardiff-manager i 2014.

- Når minstemann ytrer det, betyr det mye for meg. Nå ser jeg for meg at jeg kan bo i Kristiansund resten av livet, konkluderte Solskjær overfor Dagbladet høsten 2015.

- Jeg har forandret meg siden sist jeg var Molde-trener. Sist gang var jeg en ung og ambisiøs Molde-trener som hadde en drøm å komme meg videre til Premier League. Nå har jeg kanskje endret litt livssyn, fortalte Solskjær til Dagbladet den gang.

- Nå går jeg ikke og drømmer om Premier League lenger. Nå vil jeg gjøre det best mulig i Molde, samtidig som jeg fortsetter det flotte livet jeg har sammen med min familie i Kristiansund, uttalte Manchester United-legenden.

Men nå er situasjonen snudd helt på hodet: Ole Gunnar Solskjær ble onsdag morgen bekreftet som Manchester Uniteds nye manager.

Da Solskjær fikk sparken og ytret det ovennevnte budskapet overfor Dagbladet, hadde han aldri sett for seg å få en av fotballverdens aller mektigste og gjeveste jobber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer