Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær tviler på landskamp

GARDRMOEN (Dagbladet :på nettet) Ole Gunnar Solskjær fikk en myk landing på norsk jord i ettermiddag. Bare to United-fans møtte opp for å hylle Europas målkonge, som ble kjørt rett til kneundersøkelse. - Jeg tviler på at kneet holder til landskampen, sier Solskjær til Dagbladet :på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to heldige United-fansene fikk i hvert fall oppfylt sitt stor ønske: Å se HELTEN på nært hold.

Sjuåringen Mikael Storlien fra Abildsø i Oslo fikk en verdifull autograf. Gard Øien (15) fikk akkurat det Solskjær-bildet han reiste helt fra Elverum for.

- Det er Solskjær som jeg er her for. Han og Beckham er favorittene, sier Gard, som også gledet seg til å hente søsteren som kom hjem fra USA.

- Ikke superstjerne

Solskjær sjøl raste igjennom ankomsthallen med retning fotballforbundets bil. Ole Gunnar ødela kneet da han kastet seg ned på knærne etter seiersmålet i Barcelona. Torsdag morgen var det stivt og smertefullt.

- Jeg håper at det går bra. Men jeg tviler, sier Ole Gunnar og tenker på landskampen mot Georgia søndag.

- Hvordan føles det å være hele Norges superstjerne?

- Jeg er vel egentlig ikke det.

- Er det noe som kan overgå onsdagskvelden?

- Nei, det eneste må vel være å score i en VM-finale.

- Hva tror du om kneet i forhold til landslampen?

- I verste fall mister jeg begge landskampene.

Legundersøkelse

- Hvordan føles det i forhold til den harde kampen om plass på landslaget?

- Jeg har aldri lyst til å stå over landskamper. Det er aldri moro, sier Ole Gunnar på vei til landslagslege Lars Engebretsen og MR-undesøkelse i Oslo.

  • Dagbladet :på nettet kommer tilbake med mer nytt om Solskjærs kne så fort resultatene fra legeundersøkelsen er ferdig.
<B>LYKKELIG:</B> 15-åringen Gard Øie fikk et bilde av Ole Gunnar og var kjempeglad for det. Logoen på jakka viser hvem som er favorittlaget.
<B>HJEM TIL NORGE:</B> Ole Gunnar Solskjær landet på Gardermoen i dag. Han tviler sterkt på om han kan spille mot Georgia søndag.