Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær usikker på ligainnspurten

Manchester (NTB-Espen Hartvig): Manchester United går inn i det som kan bli den reneste gullstimen i morgen, men klubbens superreserve Ole Gunnar Solskjær sliter fortsatt med sitt vonde kne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solskjær har ikke deltatt i normal fotballtrening siden før landskampen mot Georgia, og det virker usannsynlig at han er med i troppen til morgendagens viktige oppgjør mot Middlesbrough.

Solskjær vasser ikke i tid. United skal spille tre kamper på åtte dager for å avgjøre duellen om seriemesterskapet med Arsenal.

- Jeg har ikke trent med laget på et par uker, og nå tar jeg bare en dag av gangen. Vi får se det an, sier Solskjær til NTB uten å virke overoptimistisk med tanke på den nære spilleframtid.

I går var han med i korte sekvenser da United-reservene spilte ball mens Ronny Johnsen og førstelagsoppstillingen lekte seg noen meter bortenfor.

Hangler

Solskjær virket ikke helt smertefri da han utsatte beinet for vendinger, rykk og avslutninger.

- Jeg trener hardt fysisk, men så mye fotball er det ikke blitt, sier Solskjær.

Han skadd leddbånd i kneet 23. mars mot Everton. Siden har han på sett og vis hanglet seg gjennom flere kamper.

  • Solskjær scoret begge målene for Norge mot Hellas, men kom ikke på banen etter 1. omgangen mot Georgia.
  • Han rakk å score et mål før Nils Johan Semb valgte å ikke utsette kneskaden for ytterligere forverring.
  • Solskjær kom hjem til Manchester med beskjed om at det lå an til halvannen ukes pause.

Johnsen frisk

Ronny Johnsens helsesituasjon er etter forholdene bra, men likevel er han nå den aller friskeste av Uniteds nordmenn, og han er sikker på laget ved siden av Jaap Stam i midtforsvaret.

De neste ukene står han overfor finaler rundt hvert eneste hjørne: - Dette er ikke noe nytt for oss. Vi har tenkt på én og én kamp i flere måneder allerede. Det er måten å gjøre det på, hvis ikke betyr det trøbbel, sier Johnsen.

Sammen med Solskjær, David Beckham og Peter Schmeichel var han beholdningen for autografjegerne i går.

  • Både Middlesbrough og Blackburn (onsdag) har mye å spille for. Managerne Bryan Robson og Brian Kidd - begge med mange gode år bak seg i nettopp United - lover ingen hjelp til sin tidligere arbeidsgiver.

- Jeg kjenner Alex (Ferguson). Han gir ikke noe fra seg uten kamp, og derfor vil han heller ikke ha noen hjelp, sier Robson.