Solskjær ut mot flaks-stempel

Frank Lampard og José Mourinho mener Manchester United har vært heldige med VAR-avgjørelser. Nordmannen er ikke enig.

REAGERER: Ole Gunnar Solskjær reagerer på uttalelsene til managerkolleger. Foto: Pool/REUTERS/Peter Cziborra/NTB Scanpix
REAGERER: Ole Gunnar Solskjær reagerer på uttalelsene til managerkolleger. Foto: Pool/REUTERS/Peter Cziborra/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har det vært fokus på at Manchester United har fått flest straffespark i Premier League denne sesongen, og det er en pågående diskusjon om de røde er heldige med VAR-avgjørelser.

- Noen VAR-avgjørelser går kanskje mot deg eller ikke, men det virker som vi er i en periode hvor, når det gjelder Manchester United, at de har fått noen til deres fordel. Det ville vært fint om VAR var til vår fordel i denne kampen, sier Chelsea-manager Frank Lampard før helgas FA-cup-kamp mot United.

- Et narrativ

Ole Gunnar Solskjær var ikke vond å be da han ble spurt om temaet på fredagens pressekonferanse.

- Hvor lang tid har vi? Jeg kan sitte her i mange timer og snakke om det. Det virker som det er et narrativ, at folk vil få innflytelse på dem som tar avgjørelsene. Jeg hører at folk snakker om flaks, at vi har vært mer heldige enn uheldige, sier Solskjær, før han fortsetter:

- Hvis du ser på det som er fakta - jeg vil ikke høres ut som en bestemt manager som snakker om fakta - men hvis du er offside, så er du offside. Det er tydelig.

Så lister Solskjær opp flere situasjoner som har gått imot Manchester United denne sesongen. Blant annet straffen mot Tottenham som ble trukket tilbake, det røde kortet han mener Saints-spiller Oriol Romeu skulle hatt for taklingen på Mason Greenwood og at Mark Noble skulle fått rødt kort i tapet mot West Ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer