- Solskjær ute av form

Manchester U-legenden Stuart Pearson mener Ole Gunnar Solskjær er ute av form på grunn av sir Alex' taktikk. Skadelista - runde 6

- Nå må Veron prestere

Fram til tapet mot Bolton onsdag har Manchester United stilt med bare én spiss på banen denne sesongen. Det har gått utover Solskjær, som igjen er blitt superreserve.

Men med Paul Scholes kneoperert fikk Solskjær sjansen mot Bolton, uten at verken han eller United innfridde i 4-4-2-systemet.

70-tallsspissen Pearson legger skylda på manager Alex Fergusons tidligere taktikkvakling, skriver

Manchester Evening News

.

- På grunn av det er ikke Ole i form, og Ruud lider også. Han spiller ikke like bra som han gjorde forrige sesong, det er åpenlyst. Han trenger hjelp der oppe, han må ha en fast spissmakker, sier Pearson.

United har bare to seirer på fem kamper, og Pearson mener Fergusons menn vil fortsette å slite uten to faste spisser på banen.

Helst vil United-legenden ha en møtende spiss som van Nistelrooys makker.

- Ole er ikke slik, men de jobbet bra sammen forrige sesong likevel. Men på grunn av Paul Scholes og bare én spiss har ikke Ole spilt nok kamper.

Pearson mener United på sikt må kjøpe enda en spiss.

- Jeg er sikker på at sir Alex Ferguson gjorde sitt beste for å skaffe noen, men ingen gode nok var tilgjengelig.

Han tror ikke Diego Forlan er løsningen som reserve for Solskjær og van Nistelrooy.

- Det holder ikke at han smiler når han brenner sjanser. Du må gjøre jobben, folk forventer det når du koster 7,5 millioner pund.

(Dagbladet.no)

<B>MINTES 11. SEPTEMBER:</B> Manchester United markerte terrorangrepene i New York før kampen på onsdag. Foto: SCANPIX/REUTERS