Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær ute i halvannen uke

Ole Gunnar Solskjær må hvile i inntil halvannen uke på grunn av kneskaden han forverret i slutten av første omgang mot Georgia onsdag. Det kommer ubeleilig i Manchester Uniteds liga- og cupinnspurt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har anbefalt ham ikke å spille på sju til ti dager. Det er den samme skaden som han hadde i Hellas sist, som han fikk igjen på trening og så slo opp i kampen. Da går det gjerne litt mer tid, sier landslagets lege Lars Engebretsen.

Han har allerede snakket med Manchester Uniteds medisinske støtteapparat, og fikk inntrykk av at de fikk lytte til rådet.

Vet bedre

- Når legen sier at jeg må hvile, så må jeg nok høre på det. Han vet bedre enn meg, og det er lurt å få skaden helt bort når den har dukket opp flere ganger. Men jeg må først høre hva støtteapparat og manager i United sier, sa Solskjær selv før han reiste hjem til England.

Han fikk med seg bagasjen sin om bord i Sterling-flyet fra Tbilisi, selv om hans veske var blant dem som hadde fått flybensin over seg før avgang.

Nordmøringen fikk føling med vridningen i kneet på trening mandag, og så ble det mye verre i slutten av første omgang i kampen mot Georgia.

- Kanskje kunne han spilt videre, men det var ingen tvil da vi tok ham av. Vi ledet 4-0, og han ville selv gå ut, sa Engebretsen.

Bortsett fra Solskjær kom alle A-landslagets spillere helskinnet gjennom kampen og er klare for spill i helgen.

(NTB)