Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solskjær ute i maksimalt fire uker

Godt nytt etter undersøkelse av låret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær haltet av banen under Manchester Uniteds Champions League-møte med FC København onsdag.

Umiddelbart etter kampen sa manager Alex Ferguson at han tross alt var lettet over at det var en skade på baksiden av låret (hamstring) og ikke en ny kneskade.

På dagens pressebriefing før morgendagens hjemmekamp mot Portsmouth, hadde Ferguson ytterligere positive nyheter om nordmannen etter at låret har blitt nøyere undersøkt.

- Ole ble scannet i går, og heldigvis er det bare en delvis muskelavrivning. Han blir borte i maksimalt fire uker, men først trodde vi det kunne ta sju uker, så det er gode nyheter, sa Ferguson ifølge manutd.com.

Forøvrig har United en skadefri tropp med unntak av ankelskadde Ji Sung Park. Ferguson regner med å starte med samme lag som startet mot Bolton.

HALTET UT: Men undersøkelsen i går viste at lårskaden til Ole Gunnar Solskjær ikke var så alvorlig som Alex Ferguson fryktet. Likevel kan det ta fire uker før han er i full virksomhet igjen. Foto: Scanpix
HALTET UT: Men undersøkelsen i går viste at lårskaden til Ole Gunnar Solskjær ikke var så alvorlig som Alex Ferguson fryktet. Likevel kan det ta fire uker før han er i full virksomhet igjen. Foto: Scanpix Vis mer
image: - Solskjær ute i maksimalt fire uker