Solskjær vil bli United-manager

- Men ikke før jeg er klar.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær har to ting klart for fotballframtida si. Han vil bli manager, og han vil bli værende i Machester United.

- Jeg har ambisjoner om å bli manager. Jeg vil fortsette innen fotballen, og jeg vil fortsette i denne klubben, sier han ifølge Press Association.

Og skal han oppfylle begge ønskene, blir konklusjonen at han vil bli manager på Old Trafford. Og det er vel kanskje ikke så oppsiktsvekkende - det er nok mange som ønsker seg den jobben.

Et steg av gangen

Men Solskjær har ikke hastverk. Er det noe han har lært av årene som benkesliter i klubben, er det tålmodighet.

- Det handler om å ta et steg av gangen. Jeg var veldig flink til det som spiller, og jeg vil ikke ta på meg en jobb før jeg er klar for den, sier han.

I første omgang er han klar for jobben som reservelagssjef. Det er ikke for tidlig, mener nordmannen.

- Jeg er egentlig ikke overrasket. Jeg tenkte meg kanskje at reservelaget var et sted klubben kunne tenke seg å plassere meg. Det er den perfekte jobben for meg fordi jeg kjenner unggutta godt, sier han.

JASSÅ, DU VIL HA JOBBEN MIN? Alex Ferguson morer seg i selskap med Ole Gunnar Solskjær på en United-trening i mars. Foto: Paul Ellis, AFP
JASSÅ, DU VIL HA JOBBEN MIN? Alex Ferguson morer seg i selskap med Ole Gunnar Solskjær på en United-trening i mars. Foto: Paul Ellis, AFP Vis mer

- Se på Keane

Og selv om han vil ta et steg av gangen, ser Solskjær samtidig på hvordan det har gått med den siste lagkameraten som gikk over til manageryrket.

- Roy Keane ga seg ikke så lenge før meg, og se hva han gjør i Sunderland, sier kristiansunderen.

• I går: - Jeg mener mitt om Ronaldo

Solskjær vil bli United-manager
AMBISJONER: Ole Gunnar Solskjær skal lede United-reservene i sesongen som kommer. På sikt vil han bli manager, men han vil fortsatt ikke skifte klubb.