Solskjær vil bryte Sir Alex-«forbannelsen»

Hvis ikke går det dårlig med Molde i år.

KLUBBENS DYRESTE:Ole Gunnar Solskjær presenterer Even Hovland som Moldespiller. - Jeg vet Molde har prøvd å signere Even i tre år. Jeg greide det på bare ett, sa Solskjær eplekjekt om sin nyeste ervervelse. FOTO: Erik Hattrem / Dagbladet
KLUBBENS DYRESTE:Ole Gunnar Solskjær presenterer Even Hovland som Moldespiller. - Jeg vet Molde har prøvd å signere Even i tre år. Jeg greide det på bare ett, sa Solskjær eplekjekt om sin nyeste ervervelse. FOTO: Erik Hattrem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Det er antatt at Molde har betalt Sogndal rundt åtte millioner kroner for Even Hovland.

Han signerte i dag en treårskontrakt,  og Molde-manager Ole Gunnar Solskjær sier han forstår at både Hovlands lønningspose og overgangssum er interessante opplysninger.

- Jeg kan ikke svare på hvorfor det har blitt et slik hemmelighetskremmeri rundt overgangssummer og lønn. Men jeg vil påstå at spekulasjonene rundt overgangssummer i pressen, er veldig presise og nær virkeligheten, sier Solskjær til Dagbladet. Molde eneste alternativ Det som ikke har vært særlig presist, er spekulasjonene om den store interessen for Hovland fra Dagestan. Anzji Makhatsjkala skal i flere omganger ha bydd på Hovland, det benekter imidlertid 22-åringen fra Vadheim i Sogn og Fjordane.

- Russland var aldri et alternativ for meg. Det er bare Molde som har levert et konkret bud. Så Moldes prestasjoner og utfordringen det vil bli å spille seg inn på laget, var motivasjonen for denne overgangen. Både jeg og Sogndal har lenge vært enige om at jeg nå skal ta et steg videre, sier Hovland. Hovland skal etter det Dagbladet kjenner til ha forhandlet seg frem til personlige betingelser ingen tidligere Molde-spillere før har sikret seg, men det er først og fremst ikke størrelsen på lønna, men klausuler myntet på fremtiden. Hovland innrømmer at han tenker karrierebygging og landslag ved å velge Molde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer