Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær vil gi unggutta sjansen mot Sevilla

Må hente inn 0-3.

TRENGER OPPTUR: Molde og Ole Gunnar Solskjær fikk en tøff kveld i Sevilla sist med 0-3. I morgen spilles returkampen. Foto: EFE/Jose Manuel Vidal
TRENGER OPPTUR: Molde og Ole Gunnar Solskjær fikk en tøff kveld i Sevilla sist med 0-3. I morgen spilles returkampen. Foto: EFE/Jose Manuel Vidal Vis mer

(Dagbladet): Molde-trener Ole Gunnar Solskjær møtte pressen i ettermiddag foran returkampen mot Sevilla i Europaligaen.

Molde tapte den første kampen 0-3 og har et vrient utgangspunkt i 16-delsfinalen.

- Vi må gå for 3-0 og så vinne på straffekonkurranse, sier Ole Gunnar Solskjær under seansen som ble filmet av TV 2.

- Vi vet det blir tøft, men vi har kommet ei uke lenger og forventer at vi er i bedre slag. At vi flytter oss mer og gir bedre motstand enn sist. Kampen har vi ikke tapt, vi må gå for seier og da handler det om å vinne nok. Samtidig kan vi ikke åpne oss opp helt mot et så godt lag, sier Molde-treneren videre.

Sevilla-kampen i morgen kan bli Daniel Berg Hestads (40) siste som Molde-spiller og veteranen legger opp når Europaliga-sesongen er over.

- Daniel er en vi har hatt med lenge og det er et stolt øyeblikk. At han får være med å spille mot Sevilla, noe som er sannsynlig er hans siste kamp, er det helt unikt, sier Solskjær.

- Det er historisk at vi er her og spiller i det hele tatt. Vi skal gi Sevilla god motstand, men vi skal også forberede oss til Tippeligaen, som er vårt hovedmål denne sesongen, sier Solskjær.

Molde-sjefen åpner for å gi talentene Sander Svendsen og Eirik Hestad spilletid mot den spanske toppklubben.

- Det er sannsynlig at vi lar Sander (Svendsen) spille. Vi må gi Eirik og Sander sånne sjanser, så er de mer klare til neste gang, sier Solskjær.

Fernando Llorente (2) og Kevin Gameiro scoret målene for spanjolene i Sevilla.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media