Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær vil ha ny United-kontrakt

Vil ta noen ekstra år.

Ole Gunnar Solskjær hadde tenkt å legge opp som fotballspiller når kontrakten med Manchester United går ut om halvannet år. Nå håper han på flere år.

Det lange skadeavbrekket har gjort at 31-åringen vil ta noen ekstra år, skriver Aftenposten. Håpet er at han kan være med for fullt fra begynnelsen av neste sesong. Kontrakten med United går ut neste sommer.

- Da jeg signerte min nåværende kontrakt med Manchester United, var jeg fast bestemt på å gi meg når den går ut, sommeren 2006. Men nå har jeg vært borte så lenge. Jeg har så mye å ta igjen, sier Solskjær.

Det er ingen aldersgrense i fotball.

- Ørjan Berg (36) er et godt eksempel på at det går an å prestere på høyt nivå selv om du blir eldre. Det er ikke det fysiske det kommer an på, men motivasjonen til å trene, sier kristiansunderen.

I intervjuet sier Solskjær at spill i Norge ikke er et alternativ. Angriperen forteller også om en småflau følelse når United-fansen synger «You are my Solskjaer, my Ole Solskjaer, you make us happy when skies are grey...» under hjemmekampene.

- Når de synger, er det på en måte litt flaut. Jeg er jo ikke med! Likevel er det inspirerende. Det blir litt sånn som malerne og rockebandene dette. De blir gjerne større etter at de gir seg. Slik vil jeg ikke at det skal bli med meg. Jeg SKAL tilbake på banen, og jeg håper ikke at de blir skuffet når det først skjer, sier Ole Gunnar Solskjær.

Han følger et treningsopplegg til punkt og prikke, blir fulgt opp av de fremste eksperter og både håper og tror han vil være i full aksjon igjen når oppkjøringen til neste sesong starter.

(©NTB)

SUGEN PÅ FLERE ÅR:</B> To kneoperasjoner har ødelagt nesten to sesonger for Ole Gunnar Solskjær. Her mot Portsmouth i april.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media