TILLIT: Kristoffer P. Vatshaug, Molde (tv) i duell med Rosenborgs Jonas Svensson. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær ønsker å knytte Vatshaug til klubben i to år til.
Foto: Ned Alley / Scanpix
TILLIT: Kristoffer P. Vatshaug, Molde (tv) i duell med Rosenborgs Jonas Svensson. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær ønsker å knytte Vatshaug til klubben i to år til. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

Solskjær vil ha Vatshaug i to år til

Eneste bosmanspiller i Molde som får tilbud om ny kontrakt.

Kristoffer Vatshaug har gått fra benken under Kjell Jonevret til å være betrodd forsvarsspiller under Ole Gunnar Solskjær.

Vatshaug er ifølge Romsdals Budstikke eneste gjenværende bosmanspiller i Molde som får tilbud om ny kontrakt. Han er ønsket i to nye sesonger. Skadene til Børre Steenslid og Christian Steen ga den tidligere backen sjansen som stopper.

- Jeg har alltid visst at jeg kan spille stopper, det er bare omgivelsene som er overrasket over det. Først fikk jeg jo sjansen på grunn av skader. Men etterpå har jeg fått spille på grunn av prestasjonene mine. Nå føler jeg meg som en del av det Ole Gunnar bygger i Molde, og det kjennes veldig godt, sier Vatshaug til lokalavisen.

Solskjær, som er i ferd med å lede Molde til klubbens første seriegull, bryter sitt prinsipp om ikke å gi spillere over 30 år toårskontrakt.

- Kristoffer har blitt både bedre og tryggere i løpet av 2011. Han har spilt glimrende som stopper. Han er en viktig del av gruppa og er aldri skadet. Derfor vil jeg ha ham med i to år til. Jeg både håper og tror at vi blir enige i løpet av neste uke, sier manageren til Romsdals Budstikke.

Christian Steen flytter hjem til Trondheim. Han havner ventelig i Ranheim (1. divisjon). Det er uklart hvor José Mota, Torjus Aaland og Knut Lillebakk spiller, men det blir ikke i Molde. Utlånte Thomas Holm (Tromsø) har avtale med MFK ut neste sesong, men det er uklart om han spiller for Molde igjen i 2012.

Molde leder serien med ti poeng ned til toer Rosenborg når fem kamper gjenstår. RBK har spilt én kamp mindre.

Gjenstående kamper for Molde: Odd (h), Stabæk (b), Strømsgodset (h), Sarpsborg (h), Sogndal (b).

Gjenstående kamper for Rosenborg: Aalesund (h), Strømsgodset (b), Fredrikstad (h), Brann (h), Tromsø (b), Viking (h).

(NTB)