- Solskjær vil knuse overgangsrekorder

Den norske United-manageren skal ha fått "betydelige summer" å handle for i sommer.

STORE TING PÅ GANG: Manchester United-direktør Ed Woodward skal ha tatt på seg spanderbuksene og gitt Solskjær store summer å handle for i det kommende sommervinduet. Foto: NTB
STORE TING PÅ GANG: Manchester United-direktør Ed Woodward skal ha tatt på seg spanderbuksene og gitt Solskjær store summer å handle for i det kommende sommervinduet. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den pålitelige lokalavisa Manchester Evening News hevder i dag at Ole Gunnar Solskjær vil få enorme summer å handle for i sommer.

«Manchester United forbereder å pumpe inn kontanter i sommervinduet og vil knuse overgangsrekordene», heter det fra lokalavisa, som siterer kilder nært klubben.

Saken er signert Samuel Lockhurst, av flere regnet som den journalisten med best kjennskap til hva som foregår i Old Traffords korridorer.

Direktør Ed Woodward - og eierne - ser dermed ut til å ta på seg spanderbuksene og gi Ole Gunnar Solskjær store penger å handle toppspillere i alle lagdeler for.

Alt på Haaland?

I følge Manchester Evening News kan klubben velge å bruke en betydelig sum på en midtstopper eller en ny spiss, «avhengig av hvordan klubben gjør det fra nå til slutten av sesongen.»

En defensiv midtbanespiller skal også være høyt oppe på prioriteringslista på Old Trafford.

Det unge stjerneskuddet Amad Diallo kom fra Atalanta i forrige måned, mens Edinson Cavani har vist seg å være en god signering. Avisa stiller derfor spørsmål om en ny spiss vil få den aller høyeste prioriteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer