Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solskjær vil prate med WBA

Hevder lokalavis.

TIL PREMIER LEAGUE?: Lokalavisa Romsdals Budstikke hevder Ole Gunnar Solskjær ønsker å forhandle med WBA. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TIL PREMIER LEAGUE?: Lokalavisa Romsdals Budstikke hevder Ole Gunnar Solskjær ønsker å forhandle med WBA. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har gitt Molde-ledelsen beskjed om at han ønsker å snakke med West Bromwich Albion.

Det skriver Romsdals Budstikke.

Etter det lokalavisa erfarer signaliserte Molde-manageren dette tidligere denne uka.

- Jeg vil ikke på noe tidspunkt kommentere påstander eller eventuelle prosesser rundt Ole Gunnar. Hvis noe blir konkret, kommuniserer vi det ut, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

Dagbladet var i kontakt med Solskjærs rådgiver Jim Solbakken i går. Han ville verken bekrefte eller avkrefte at Molde-sjefen har vært i kontakt med WBA.

- Yes! Supporterklubben Baggies.no jubler for Solskjær-koblingen, dersom det stemmer at nordmannen er på vei til The Hawthorns.

- Jeg sier bare yes! Jeg synes det er kjempespennende. Først og fremst fordi han er en dyktig kar. Han er en type som dukker opp veldig sjelden, en unik person, sier leder Henrik Skaalvold til Dagbladet.

- Solskjær har ambisjoner videre, så WBA er ingen endestasjon for ham. Hvis han vil ende opp på Old Trafford, så må han ha gode resultater. Jeg tror WBA vil ha godt av ham. Han har et stort navn her borte.

- Har du selv hørt rykter?

- Det er gjerne ingen røyk uten ild, et eller annet sted kommer det fra. Vi hadde en mistanke om at det var noe i det. Jeg tror han vil passe bra inn i WBA. Det er en veldrevet klubb, en traust klubb med en politikk som passer Solskjær.

Koblet til England Solskjær har vært koblet til WBA helt siden Steve Clarke fikk sparken i forrige uke.

De siste dagene har Solskjær seilet opp som oddsfavoritt hos de utenlandske bookmakerne. Og i går skrev flere britiske aviser at Molde-treneren er høyaktuell.

Daily Mirror hevder Solskjær skal i samtaler med klubben i dag.

- Ole Gunnar var på jobb i Molde torsdag. Jeg snakket med ham på telefonen i Kristiansund i går kveld. Hva han gjør nå, vet jeg ikke. Han har ferie, sier Molde-direktør Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Bekreftet henvendelser Molde bekreftet tidligere i uka at det er kommet konkrete henvendelser rundt Solskjær. Men uten å bekrefte navn.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sa Molde-direktør  Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media