Solskjær vil rive praktvillaen

Vil bygge større hus.

 SKAL RIVES:  Praktvillaen som Ole Gunnar Solskjær kjøpte i 2010 ønsker han nå å rive. Foto: Fridgeir Walderhaug/Dagbladet og NTB Scanpix (innrammet).
SKAL RIVES: Praktvillaen som Ole Gunnar Solskjær kjøpte i 2010 ønsker han nå å rive. Foto: Fridgeir Walderhaug/Dagbladet og NTB Scanpix (innrammet).Vis mer

(Dagbladet): I 2010 kjøpte Ole Gunnar Solskjær og kona hus på Innlandet i Kristiansund. Prisen var på 11,5 millioner kroner. Nå ønsker Solskjær å rive huset.

Lokalavisen Tidens Krav omtalte saken først.

Huset er det dyreste som noen gang har blitt omsatt i Kristiansund. Praktvillaen ligger nede ved sjøkanten og har utendørs svømmebasseng og badestranda Skjerva ligger like ved.

Godkjent riving Den tidligere Cardiff-manageren ønsker istedet å sette opp et nyere og mer moderne hus.

Plan- og bygningsenheten i Kristiansund har i et administrativt vedtak gitt rammetillatelse til riving.

Ifølge lokalavisen er det sivilakrkitekten Sunniva Neuenkirchen Rosenberg som har søkt om rivingen på vegne av Solskjær-familien.

- Det er blant annet et mål å kunne bruke andre etasje i boligen optimalt, og tilrettelegge for rom med gode lysforhold, heter det i søknaden ifølge Tidens Krav.

Selger huset i Manchester I september ble det kjent at Solskjær har lagt ut sitt hus utenfor Manchester til salgs. Pris: 50 millioner kroner.

I midten av september ble han sparket som Cardiff-manager, etter mindre enn et år i jobben. Siden har det vært stille fra den tidligere Manchester United-spilleren, som har brukt tiden hjemme i Kristiansund.