Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær vil spille mot Brasil

- Jeg har snakket med Hareide om det.

(Dagbladet.no): Det begynte å krible alvorlig i landslagsbeina til Ole Gunnar Solskjær da han hørte at Brasil kommer til Ullevaal 16. august.

- Jeg har snakket med Åge Hareide om det. Han er klar over at jeg har utrolig lyst til å spille den kampen. Og jeg håper Åge tar meg ut - om jeg er i form, sier Solskjær i dagens VG.

I dag spiller Manchester United sesongens siste Premier League-kamp hjemme mot Charlton. Motivasjonen ligger i å knabbe andreplassen fra Liverpool, og i samme operasjon sikre direkte plass i Champions League til høsten.

- Kampen betyr enormt. Da slipper vi kvalifisering, sier Solskjær.

Han mener det er ekstra gunstig å slippe å kvalifisere seg i år, når klubben har så mange spillere med i VM-sluttspillet.

I tillegg til duellen om andreplassen, er det eneste virkelige spenningsmomentet i dagens avslutningsrunde i Premier League en annen duell mellom erkerivaler:

Tottenham og Arsenal møtes ikke, men kjemper en innbitt kamp om fjerdeplassen.

Om Arsenal kaprer den, er de sikret deltakelse i neste turnering. Om Tottenham holder Gunners bak seg, må Spurs-fansen sitte neglebitende foran TV-apparatene 17. mai og heie på Barcelona.

- TA MEG MED, ÅGE! Ole Gunnar Solskjær har bedt Åge Hareide vurdere ham i troppen mot Brasil i august. Foto: Scanpix
- TA MEG MED, ÅGE! Ole Gunnar Solskjær har bedt Åge Hareide vurdere ham i troppen mot Brasil i august. Foto: Scanpix Vis mer

For om Arsenal vinner Champions League, får de delta uansett neste sesong. I så fall på bekostning av Tottenham.

VIL MØTE BRASIL IGJEN: Her jubler Solskjær etter 2-1 seieren mot Brasil under VM i Frankrike 1998.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling