Solskjær vil ta en Teddy

- Skaden forlenger karrieren min.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær (32) henter inspirasjon fra sin gamle spisskamerat i United, Teddy Sheringham, og varsler at han kan holde det gående på fotballbanen i årevis framover.

- Det er ikke et spørsmål om skadeoppholdet kanskje vil forlenge karrieren min. Det vil helt sikkert forlenge karrieren min, sier Solskjær til Manchester Evening News.

39 år gamle Sheringham har nettopp fornyet kontrakten med West Ham, som skal spille i Premier League neste sesong.

Etter to år nesten uten fotball, håper Solskjær å kunne slutte seg til Manchester Uniteds sesongforberedelser i sommer, til tross for at The Sun nylig hevdet at han ville være ute til oktober.

Mens lagkameratene har hatt ferie siden sesongslutt, har Solskjær trent samvittighetsfullt på Uniteds treningskompleks Carrington. Motivasjonen er åpenbar:

- Jeg kan se lyset i enden av tunnelen nå. Jeg er veldig positiv.

Nå er Solskjær hjemme i Kristiansund for å være trener på en ukes talentleir for 25 gutter (13-14 år) og 25 jenter (14-15) håndplukket av Norges Fotballforbund. Fra torsdag til neste onsdag vil talentene trene i Kristiansund, under blant annet Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

Solskjær er stadig mer fristet av en jobb som trener den dagen han gir seg som fotballspiller.

VURDERER TRENERJOBB: Ole Gunnar Solskjær er i gang med trenerutdanning. Denne uka er han instruktør på fotballakademi i Kristiansund. Dette bildet er tatt under fjorårets fotballskole. Foto: Scanpix
VURDERER TRENERJOBB: Ole Gunnar Solskjær er i gang med trenerutdanning. Denne uka er han instruktør på fotballakademi i Kristiansund. Dette bildet er tatt under fjorårets fotballskole. Foto: Scanpix Vis mer

- For fem år siden var det helt uaktuelt. Da fristet det lite å reise rundt som trener. Nå er det annerledes. Jeg skal i hvert fall fullføre trenerutdanningen jeg har begynt. Så får vi se hva som skjer, sier han til Tidens Krav.

INSPIRERT AV TEDDY: Ole Gunnar Solskjærs gamle spissmakker Teddy Sheringham forbereder seg til en ny Premier League-sesong i en alder av 39 år. Også Solskjær vil gjerne fortsette karrieren i flere år.