MÅ PRESTERE:  Ole Gunnar Solskjær er under kraftig press etter Cardiffs svake resultater siden han tok over som manager. Foto: AFP PHOTO / GEOFF CADDICK
MÅ PRESTERE: Ole Gunnar Solskjær er under kraftig press etter Cardiffs svake resultater siden han tok over som manager. Foto: AFP PHOTO / GEOFF CADDICKVis mer

Solskjær vil utnytte Tottenhams Europa-bakrus

- De har kanskje ikke like mye krefter i dag.

Spekulasjonene om Solskjærs jobbsikkerhet har vært mange siden Cardiffs elendige innsats i 0-4-tapet for Hull sist helg.

Siden Solskjær tok over har laget bare sanket inn fire poeng på sju kamper. Bare bunnlaget Fulham har tatt færre poeng i samme periode.
Cardiff ligger nest sist i ligaen, poenget foran nettopp Fulham.

Søndag spiller Cardiff borte mot Tottenham, på papiret en av de vanskeligste bortekampene i Premier League. Likevel har Solskjær håp. Spurs spilte mot Dnipro i europaligaen torsdag, og laget har slitt tungt etter de kampene tidligere i sesongen.

Totalt har Tottenham tapt 17 poeng etter torsdagskampene i europaligaen.

- Det er bare å se på resultatene deres etter kamper på torsdager. Vi kan ta det med oss inn i kampen, sier Solskjær.

Imponert Han var på White Hart Lane da Tottenham slo Dnipro 3-1 torsdag, og Solskjær ble imponert over det han så.

- De hadde mye energi og presset høyt, men de har kanskje ikke like mye krefter søndag. Vi er blant de best trente lagene i ligaen og må ta det positive vi kan inn mot kampen, sier han.

Siden Solskjær tok over som Cardiff-manater etter Malky Mackay har klubbens uforutsigbare eier Vincent Tan vært relativt stille, men den malaysiske forretningsmannen sier han kommer til å involvere seg mer framover.

- Han vet hva jeg har gjort. Jeg har ansvaret for det som har med fotball å gjøre. Han er villig til å investere, men vil vite hva som skjer, sier Solskjær.

- Revansjesugne Tottenham kjemper om plass i neste års mesterliga, men tapte terreng med tapet for Norwich sist helg.

De er nummer fem i ligaen, sju poeng bak mesterligaplass.

- Vi var svake mot Norwich sist, og bør være revansjesugne til kampen mot Cardiff, sier Spurs-manager Tim Sherwood.

Han spår en tøff kamp om poengene søndag.

- De kjemper for livet og ligger nesten sist i serien, sier han.

(NTB)