Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær vil velte Chelsea fra tronen

- En massiv sesong for oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea har vært i en egen klasse de siste to årene i Premier League. Foran årets sesong er det ingenting som tyder på at noen kan frata mesterne hegemoniet, med spillere som Andrei Shevchenko og Michael Ballack som sommerens nye ansikter på Stamford Bridge.

Manchester United har på sin side mislyktes på overgangsmarkedet så langt - og kanskje er det derfor Ruud van Nistelrooy tilsynelatende er tatt inn igjen i varmen av Sir Alex Ferguson.

Ligacupen ikke nok

Ole Gunnar Solskjær mener likevel det er på høy tid at United bryter opp Chelseas tittelrekke.

- Dette er en massiv sesong for oss. Vi vant ligacupen forrige sesong, men det er ikke nok for en klubb som United. Det er tre år siden vi vant Premier League, og det må være et hovedmål å vinne i år, sier Solskjær ifølge Sky Sports.

32-åringen kom tilbake på banen i desember i fjor etter et halvannet års langt skadeavbrekk. Ikke lenge etter comebacket brakk Solskjær kinnbeinet i en reservelagskamp, men fikk et nytt innhopp på førstelaget før sesongen var over.

Sir Alex Ferguson belønnet sin kanskje aller mest trofaste elev med ny toårskontrakt.

Vil spille kamper

image: Solskjær vil velte Chelsea fra tronen

Foran VM varslet Solskjær at han kom til å bruke sommeren godt.

- Jeg håper å få en god oppkjøring, for etter et VM vet man aldri hvilke forandringer manageren gjør på laget og hvem som kommer til å spille. Jeg vil være i toppform når sesongen starter og forhåpentligvis starte noen kamper, sa Solskjær.

For tiden er han i Sør-Afrika på treningsleir med resten av laget.

• Din mening: Kan noen utfordre Chelsea denne sesongen?

<B>OFFENSIV:</B> Chelsea skal bankes denne sesongen, håper Ole Gunnar Solskjær, etter tre sesonger uten United-gull.