Solskjær ville bort fra United

Ole Gunnar Solskjær skapte stor oppstandelse da han for knapt to måneder siden ble sitert på at han ønsket seg bort fra Manchester United. Den gang var Solskjær rasende, nå har pipa fått en annen lyd.

Det var Romsdal.net som etter en samtale med Solskjær og Petter Rudi bragte nyheten om at Solskjær ønsket seg vekk fra United på grunn av for lite spilletid.

Forbannet

Den gang var en forbannet Solskjær raskt frempå med å benekte påstanden. Han ringte blant annet journalisten personlig for å få påstanden dementert. På sin egen hjemmeside skrev han følgende:

- Romsdalsnett skriver ikke bare at jeg er lei av United, men at jeg ser det som en umulighet å spille meg til fast plass på Uniteds førstelag, og at jeg har droppet alle planer om EM. Jeg kan bare ikke fatte hvordan det er mulig å sitere meg på dette, skrev Solskjær.

Innrømmelser

Nå er imidlertid ikke United-spissen like bombastisk i sine uttalelser, og under landslagsoppholdet i Sveits vedgikk han overfor Bergens Tidende at den pikante saken fra februar stemte.

- Jeg innrømmer at jeg var frustrert akkurat der og da. Jeg var litt misfornøyd da vi satt og pratet, sier Solskjær til avisen.

Fornøyd

De siste ukene har imidlertid Solskjær vært betydelig mer fornøyd med sin posisjon i laget. En overgang bort fra United er derfor ikke lenger sannsynlig.

- Jeg har spilt mer i det siste. Det er ikke aktuelt å forlate United nå, sier Ole Gunnar Solskjær.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no