Solskjær vraker Leeds

Leeds har sikret seg Coventry-spissen Darren Huckerby for 50 millioner kroner, men klubben er fortsatt på jakt etter en spiss til. Ole Gunnar Solskjær har bedt Leeds om ikke å by på han. Årsaken er at Solskjær ikke vil forlate Manchester United for enhver pris.

- Jeg har hatt et fortreffelig fint opphold i Manchester United og jeg ønsker å være her i framtiden, sier 26 år gamle Solskjær til det britiske nyhetsbyrået PA.

Leeds har 12 millioner pund å bruke etter at de solgte spissen Jimmy Floyd Hasselban til spanske Atletico Madrid.

Mange klubber har jaktet på Solskjærs underskrift, men han har alltid avvist tilbudene med å si at han vil være i United. Det gjør han også denne gang, før et eneste bud er lagt inn på han.

- Dette er den viktigste sesongen til Manchester United på lang, lang tid. Vi må vise at vi har lært av fjorårssesongen, og at vi kan vokse videre på suksessen. Alle i laget er fortsatt sultne. De andre er mer sultne enn før, det samme er jeg.

Bud på Østenstad

Får ikke Leeds kloa i Ole Gunnar Solskjær kan Egil Østenstad være et godt alternativ. I kveld møter nettopp Leeds Southampton, og da vil Østenstad garantert bli fulgt med argusøyne av de som steller med kjøp og salg i Leeds.

Østenstad har under et år igjen av kontrakten med klubben sin. Han har signalisert at han vil vekk, og det betyr at det haster med å få solgt nordmannen. Ellers kan han gå gratis til hvilken som helst klubb.

Leeds-trener David O'Leary skal være villig til å by omlag 38 millioner kroner for Østenstad. I fjor sa Østenstads klubb at det ikke var nok, men tonen er trolig en annen i år. Southampton vet nemlig at den norske spilleren går gratis til en annen klubb om ti måneder.

Etter kampen i kveld kan det være duket for forhandlinger, og Østenstad kan være på vei vekk fra klubben sin om kort tid.