- Solskjær vraker Zlatan

Zlatan Ibrahimovic (38) er et hett navn på ryktebørsen, men det er ingen Manchester United-retur på trappene, ifølge britiske Sky Sports.

PÅ FLYTTEFOT: Zlatan Ibrahimovic vender trolig tilbake til Europa i løpet av sommeren, men spørsmålet er hvor. Foto: Matt McNulty / Jmp / REX / NTB Scanpix
PÅ FLYTTEFOT: Zlatan Ibrahimovic vender trolig tilbake til Europa i løpet av sommeren, men spørsmålet er hvor. Foto: Matt McNulty / Jmp / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske superstjerna har etter alle solemerker gjort sine siste ballspark for LA Galaxy, og ryktes tilbake til Europa.

Navnet hans har blant annet blitt knyttet til Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United, men ifølge Sky Sports er ikke nordmannen interessert i å hente tilbake Zlatan til Old Trafford.

Flørtet i august

Italienske TuttoMercatoWeb skrev for noen få dager svensken kunne gjøre comeback i Manchester United, hvor han spilte to sesonger under José Mourinho.

Solskjær svarte på ryktene i august.

- Hvis han var 28 år, ikke 38 år neste måned, hadde det utgjort en stor forskjell. Men Zlatan hadde en fin periode her. Han gjør det selvfølgelig bra, men var uheldig da han skadet seg her, sa Solskjær.

- Hvem vet? Han har nummeret mitt. Han leide ikke huset mitt, men han så på det, og vi kan tale vårt språk. Hvis han er seriøs, vil jeg alltid lytte til Zlatan, fortsatte han.

- Gudfaren i garderoben

Tidligere United-spiss Paul Ince har blant annet vært positiv til et gjensyn av Zlatan i United-trøya.

- Zlatan virket å hinte til et comeback til Spania, men så har han blitt linket til å bli værende i MLS, og til og med Perth Glory (Australia). Men hvis han ønsket å returnere til Old Trafford, er det den rette tingen å gjøre, sier Ince til Metro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer