Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær vraket fra kamptroppen

Men Ferguson frister med ny kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Siste: Ole Gunnar Solskjær kom ikke med i kamptroppen til dagens kamp mot Liverpool. Han var i troppen av aktuelle spillere, men er ikke med i 16-mannstroppen som stiller i knottestøvler når Liverpool kommer på besøk på Old Trafford i dag.

Alex Ferguson brukte uansett tid på å skryte av nordmannen i oppkjøringen til kampen. United-manageren har aldri lagt skjul på sin begeistring for Ole Gunnar Solskjær.

- Det sier alt om mannen at jeg aldri tvilte på at han ville komme tilbake, fordi det har kostet masse viljestyrke, sier Ferguson til PA.

Vil tilby ny kontrakt

Ferguson sier også at han ønsker å tilby Solskjær en ny kontrakt - forutsatt at beina tåler comebacket. Solskjærs nåværende kontrakt går ut til sommeren.

- Jeg har snakket med David Gill (United-direktøren) om situasjonen, og hvis Ole kommer seg gjennom denne skaden, vil vi gå i samtaler med ham, sier Ferguson.

Solskjær har vært kaptein i begge kampene mot Burton i FA-cupen. Den første var ingen stor opptreden, men Ferguson mener han så tegn av gammel storhet i omkampen denne uka.

- Vi ser ham ikke på sitt beste i øyeblikket, men det var to korte øyeblikk på onsdag hvor vi så det høye nivået han holder. Han har en fantastisk bevegelighet og eksepsjonell plasseringsevne og overblikk. Det handler bare om å få spille kamper for ham nå, og jo flere han får, jo bedre vil han bli, skryter Ferguson.

Virkelig 33 år?

Manageren vil ikke helt tro på at Solskjær virkelig blir 33 år gammel neste måned.

- Jeg trodde det var 31-årsdagen hans. Jeg spurte ham for å være helt sikker, men han sier han burde vite hvor gammel han selv er, fleiper Ferguson.

Han har latt seg imponere av at Solskjær har gjennomført hver eneste treningsøkt etter at han kom tilbake fra over halvannet års skadeopphold.

- Alt vi ønsker å gjøre nå, er å gi ham så mange kamper vi kan, se forbedring og forhåpentligvis få ham tilbake et sted i nærheten av det nivået han var på tidligere, sier Alex Ferguson.

• Dagbladet.no følger kampen mellom Manchester United og Liverpool direkte klokka 17.00 i dag.

TILBYS NY KONTRAKT: Ole Gunnar Solskjær får tilbud om ny kontrakt i United dersom beina hans tåler comebacket.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!