Solskjær vraket fra kamptroppen

Men Ferguson frister med ny kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Siste: Ole Gunnar Solskjær kom ikke med i kamptroppen til dagens kamp mot Liverpool. Han var i troppen av aktuelle spillere, men er ikke med i 16-mannstroppen som stiller i knottestøvler når Liverpool kommer på besøk på Old Trafford i dag.

Alex Ferguson brukte uansett tid på å skryte av nordmannen i oppkjøringen til kampen. United-manageren har aldri lagt skjul på sin begeistring for Ole Gunnar Solskjær.

- Det sier alt om mannen at jeg aldri tvilte på at han ville komme tilbake, fordi det har kostet masse viljestyrke, sier Ferguson til PA.

Vil tilby ny kontrakt

Ferguson sier også at han ønsker å tilby Solskjær en ny kontrakt - forutsatt at beina tåler comebacket. Solskjærs nåværende kontrakt går ut til sommeren.

- Jeg har snakket med David Gill (United-direktøren) om situasjonen, og hvis Ole kommer seg gjennom denne skaden, vil vi gå i samtaler med ham, sier Ferguson.

Solskjær har vært kaptein i begge kampene mot Burton i FA-cupen. Den første var ingen stor opptreden, men Ferguson mener han så tegn av gammel storhet i omkampen denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer