Solskjær ydmyket i Molde-fadese: - Magien er borte

Suksesshistorien om Ole Gunnar Solskjær begynner å slå sprekker. Etter at Molde i kveld tapte for femte gang på seks kamper i 3-0-nederlaget for Vålerenga, opplever 43-åringen trenerkarrierens største krise. 

RÅDVILL: Ole Gunnar Solskjær måtte lide seg gjennom 90 smertefulle minutter på Ullevaal stadion i kveld.  Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
RÅDVILL: Ole Gunnar Solskjær måtte lide seg gjennom 90 smertefulle minutter på Ullevaal stadion i kveld.  Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • VIF - Molde 3-0 (2-0)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): - Som trener er du fem-seks kamper unna sparken hvor som helst, uttalte Ole Gunnar Solskjær i en Magasinet-sak som sto på trykk lørdag.

Da ordene kom fra Molde-trenerens munn til Dagbladets journalist utenfor Aker Stadion, hadde han nok aldri forestilt seg at laget hans skulle gå på sitt femte tap på seks kamper like etter publiseringstidspunktet. Det er dog den smertefulle realiteten for Solskjær etter at Molde gikk fullstendig i oppløsning foran 12 000 tilskuere på nasjonalarenaen i hovedstaden.

- Vi hadde en keeper som var god, det kunne vært flere enn de tre. Vi har ikke tid til å tenke på neste sesong nå, vi er nødt til å begynne å ta poeng og snu denne trenden her fortest mulig, sier Solskjær til Dagbladet.

Solskjærs største nedtur

Han må selv ta hovedansvaret for Moldes katastrofale resultater. I kveld virket Solskjær rådvill både før og under det flaue 3-0-nederlaget. Laguttaket bar preg av desperasjon, med en sentrallinje blottet for kontinuitet, innarbeidede relasjoner og spillere med selvtillit. Underveis endret Solskjær også formasjon flere ganger. Det skapte mer usikkerhet enn trygghet, noe Mohammed Abdellaoue, Simon Larsen og Ghayas Zahid utnyttet med hver sin scoring for Vålerenga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer