Manchester United ute av FA-cupen

Solskjærs beskjed til fansen etter smellen

De første månedene som Manchester United-sjef var nærmest feilfrie. Så røk Ole Gunnar Solskjær og de røde djevlene på to strake tap.

BESKJED TIL FANSEN: Ole Gunnar Solskjær lover fansen at spillerne kommer til å være motiverte etter landslagspausen. Foto: Lindsey PARNABY / AFP
BESKJED TIL FANSEN: Ole Gunnar Solskjær lover fansen at spillerne kommer til å være motiverte etter landslagspausen. Foto: Lindsey PARNABY / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

WOLVERHAMPTON/OSLO (Dagbladet): Lørdag kveld røk Ole Gunnar Solskjær og Manchester United på sitt tredje tap siden 46-åringen ble vikarmanager i desember.

To av dem har kommet den siste uka. Først Arsenal i serien, så en litt større skrell da Wolverhampton slo de røde djevlene ut av FA-cupen lørdag kveld.

Nå venter ei landslagspause for flere av Europas største ligaer - også på balløya. I den forbindelse er beskjeden til fansen klar.

De trenger ikke å være bekymret. Laget har fortsatt mer enn nok av innsatsvilje.

- Vi er klare for å kjøre igjen etter landslagspausen. I april og mai finner vi alltid formen, og vi kan nesten ikke vente på hva som venter i møtet mot Barcelona, for eksempel. Vi har mye å se fram til, sier Solskjær ifølge Manchester Evening News.

KRITISK: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United gikk på et nederlag da han tapte 1-2 mot Wolverhampton i kvartfinalen i FA-cupen. ESPN-journalist Mark Ogden er svært kritisk til måten Manchester United spilte på. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Et steg tilbake

Han er ikke bekymret for spillernes innsats og holdninger.

- Ikke vær bekymret. Når de kommer tilbake skal vi jobbe hardt.

Men etter at Manchester United tidvis har prestert fantastisk under Solskjær, innrømmer han at lørdagens tap mot Wolverhampton var et slag i fjeset. Etter kampen var han nådeløs:

- Det var et langt steg bakover. Den verste prestasjonen siden jeg kom. Noen ganger kommer landslagspausen på et passende tidspunkt. Vi skulle gjerne spilt kampen igjen. Jeg er veldig skuffet over at vi ikke er i semifinalen, sier Solskjær.

Nordmannen var i godt humør på pressekonferansen etter kampen, men han var klinkende klar om prestasjonen til spillerne sine:

- Sannheten. Jeg sa sannheten til dem. Du kan ikke være trist for lenge. Alle er skuffet. Vi vet at vi spilte bra mot Arsenal, da fortjente vi bedre. I kveld fikk vi det vi fortjente. Vi fortjente aldri å vinne i kveld, sier Solskjær på spørsmål fra Dagbladet om hva han sa til spillerne etter kampen.

30. mars møter United Watford i Premier League.

VAR-raseri

Etter kampen raser derimot VAR-debatten igjen, få timer etter at Manchester City gikk videre etter et par kontroversielle avgjørelser.

Manchester United ropte på straffe i slutten av første omgang etter en episode som så nærmest identisk ut som den som ga dem straffe i sluttminuttene mot PSG i Champions League i forrige uke.

Diogo Dalot smalt til fra kanten av sekstenmeteren, Jonny snudde ryggen til og fikk ballen i albuen - i likhet med det som skjedde med Presnel Kimpembe - og ballen gikk videre ut til corner.

I sluttminuttene ble Victor Lindelöf først utvist, men deretter ga hoveddommer Martin Atkinson svensken gult kort etter å ha konferert med VAR-dommerne.

- Jeg så det ikke. Jeg så på Juan for å få han på. I kveld kan man diskutere VAR. Straffen og det røde kortet, jeg vet ikke. Jeg har ikke sett dem, sier Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer