Solskjærs dilemma: - Vanskelig

Ole Gunnar Solskjær må ta flere vanskelige valg når han skal ta ut laget til Europa League-finalen.

ENDELIG FINALE: Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United i en finale for første gang. Foto: REUTERS/Dave Thompson/NTB
ENDELIG FINALE: Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United i en finale for første gang. Foto: REUTERS/Dave Thompson/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United møter spanske Villarreal i Europa League-finalen 26. mai.

I den forbindelse holdt Ole Gunnar Solskjær noe så sjeldent som en pressekonferanse på en søndag. Finalen blir Solskjærs første som United-manager.

- Det å lede laget i en finale kommer til å bli et stolt øyeblikk for meg. Vi har jobbet sammen i to og et halvt år og har vært nære, sier Solskjær.

- Å komme til finalen er en ting, men du ønsker å vinne den. Du får ikke premie for å delta. Jeg gleder meg til å se spillerne gå ut på gressmatta, sier nordmannen videre.

OPPDATERT: Dagbladet gir deg dagens nyheter på 1-2-3. Video: Maja Walberg Klev / Dagbladet TV Vis mer

Solskjær sier det blir vanskelig å ta ut laget som skal spille finalen.

- Det er alltid vanskelig. Den menneskelige siden ved det er at du ønsker at alle skal få oppleve en finale, men du må ta ut en ellever, gjøre noen vanskelige avgjørelser og stå i dem, sier Solskjær.

Blant annet på keeperplass er det hard konkurranse, mellom Dean Henderson og David de Gea.

- Jeg syns det er veldig mange vanskelige valg å ta. Det er en annerledes situasjon med keeperne enn det har vært tidligere. Begge har spilt rundt 30 kamper, så det kommer til å bli vanskelig selvfølgelig. Men jeg må ta noen andre vanskelige avgjørelser også, sier Solskjær.

Midtstopper Harry Maguire sliter med en skade, og det er fortsatt usikkert når han er tilbake. Han kan imidlertid rekke finalen og er positiv til at han skal klare det.

- Jeg skal gi ham så god tid han trenger før han sier nei eller ja, sier Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer