Solskjærs drømmeellever

Petter Rudi har fått plass på Ole Gunnar Solskjærs drømmelag. - Han har nok talent til å bli den beste norske fotballspilleren gjennom alle tider, mener Solskjær.

På sin Icons-hjemmeside har Solskjær tatt ut de beste spillerne han har spilt med. Solskjær har tatt ut seg selv, åtte United-spillere og to tidligere lagkamerater i Molde.

Han har satt seg selv og Eric Cantona på topp.

- Forhåpentligvis får jeg spille sammen med noen annen som er er like god som ham en dag, men jeg tviler på det, skriver Solskjær.

Kristiansunderen har satt opp drømmelaget sitt i en 3-5-2-formasjon. På høyreback har han valgt Trond Andersen. På kanten på midtbanen har Solskjær tatt ut Petter Rudi. Og Solskjær er full av lovord om Molde-spilleren.

- Han har nok talent til å bli den beste norske fotballspilleren gjennom alle tider, og jeg håper at han finner tilbake til formen. Det hadde vært interessant hvis han spilte ved siden av Paul Scholes og med Roy Keane rett bak seg, skriver Solskjær.

Her er Solskjærs drømmeellever:

Peter Schmeichel - Trond Andersen, Jaap Stam, Ronny Johnsen - Petter Rudi, David Beckham, Roy Keane, Paul Scholes, Ryan Giggs - Ole Gunnar Solskjær, Eric Cantona.

Les mer om Solskjærs drømmelag på www.icons.com/no

Ole Gunnar Solskjær.