Premier League

Solskjærs eks-spiller langer ut

- Alt jeg ba om var beskyttelse. Det fikk jeg ikke, sier Romelu Lukaku.

SKILTE LAG: Romelu Lukaku (t.v.) og Ole Gunnar Solskjær ble enige om å gå hver til sitt tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
SKILTE LAG: Romelu Lukaku (t.v.) og Ole Gunnar Solskjær ble enige om å gå hver til sitt tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): I en oppsiktsvekkende samtale i podkasten LightHarted - med den amerikanske basketballspilleren Josh Hart - forteller Romelu Lukaku (26) om den siste tida i Manchester United.

Torsdag 8. august meldte han overgang til Inter Milan. Det ble klart etter lang tid med spekulasjoner. Blant annet dukket han opp på treninger i Anderlecht, og ingen skjønte noen verdens ting.

Men i podkasten oppklarer den belgiske spissen hva som skjedde. Og han langer ut mot United.

- Alt jeg ba om var beskyttelse. Det fikk jeg ikke, sier Lukaku, og sikter til ryktene som verserte før det ble ulevelig på Old Trafford.

Han forteller at han fikk med seg mange av ryktene om hvor han skulle, men at ingen fra klubben tilbakeviste dem, noe han hadde ventet seg.

«Han må dra»

- Vi hadde våre samtaler. Jeg fortalte at det var best at vi gikk hver til vårt. Hvis du ikke ønsker å beskytte noen, så kommer alle disse ryktene ut. Jeg ville bare at de skulle si: «Romelu er innstilt på å slåss for plassen sin.» Men dette skjedde ikke i løpet av fire eller fem måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer