Solskjærs far: - Han ville gjerne fortsette

Men det ble umulig.

Øivind Solskjær, Ole Gunnars far, forteller at sønnen var innstilt på å fortsette karrieren, men at kneet hadde fått nok.

Øivind Solskjær sier til aftenposten.no at han synes det er trist at sønnen legger opp, men at Manchester United-fansen yndling ikke lenger hadde noe valg.

- Han ville gjerne fortsette, og håpet å bli 100 prosent frisk. Men nå har det skjedd noe i kneet, som ikke gjorde det mulig å fortsette, sier Øivind Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær mente ifølge sin far at han fortsatt hadde mye å gi på banen, men måtte innse at kneet satte en stopper for videre spill. United-spilleren var hjemme i Kristiansund fram til tirsdag morgen, men dro da over til England igjen. Øivind Solskjær tror sønnen vil bli husket for sin trofasthet til klubben og sine prestasjoner på banen.

- Dette har vært en begivenhetsrik periode, og et begivenhetsrikt opphold for oss og for ham. Både han og klubben har gitt oss mange gode fotballopplevelser, sier far Solskjær, som tror sønnen blir hos de røde djevlene.

- Han er blitt forespeilet en tilknytning til klubben etter den aktive perioden, sier Øivind Solskjær til aftenposten.no.

(NTB)

DEN SISTE SKADEN: Ole Gunnar Solskjær kom aldri helt tilbake etter sommerens kneoperasjon.