IKKE LETT: Solskjær fikk jobben som manager i klubben på bekostning av Malky Mackay som fikk fyken i romjula. Nå tror Mackay at toget har gått for hans tidligere arbeidsgiver. - Det blir vanskelig å holde seg oppe. For å være ærlig var det aldri noen enkel oppgave, men nå har den blitt enda iltt vanskeligere, sier han i et intervju med talksport. Foto: NTB Scanpix
IKKE LETT: Solskjær fikk jobben som manager i klubben på bekostning av Malky Mackay som fikk fyken i romjula. Nå tror Mackay at toget har gått for hans tidligere arbeidsgiver. - Det blir vanskelig å holde seg oppe. For å være ærlig var det aldri noen enkel oppgave, men nå har den blitt enda iltt vanskeligere, sier han i et intervju med talksport. Foto: NTB ScanpixVis mer

Solskjærs forgjenger tror Cardiff rykker ned etter stortapet mot Hull

- Aldri noen enkel oppgave.

(Dagbladet): Lørdag ble nok en svart dag for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff. Hull ga seg ikke før David Marshall hadde plukket fire baller ut av nettet, og det var heller ikke mye hjelp å få fra de andre lagene som er innblandet i bunnstriden.

West Ham og Norwich vant, og da Fulham spilte uavgjort er det nå bare ett poeng fra Cardiff ned til tabelljumboen.

- Det blir vanskelig Solskjær fikk jobben som manager i klubben på bekostning av Malky Mackay som fikk fyken i romjula. Nå tror Mackay at toget har gått for hans tidligere arbeidsgiver.

- Det blir vanskelig å holde seg oppe. For å være ærlig var det aldri noen enkel oppgave, men nå har den blitt enda iltt vanskeligere, sier han i et intervju med talksport.

Igjen gikk Solskjærs gutter målløse av banen. De har dermed ikke scoret siden de slo Norwich 2-1 den 1. februar.

Alt i alt har «The Bluebirds» kun notert seg for fire nettkjenninger i ligaen siden Solskjær tok over roret.

- Det var rett og slett et lite sjokk. Med Aston Villa forrige helg og Hull denne helga var det lov å håpe på poeng. Nå må de vise til et resultat mot Tottenham og Everton. Det er to veldig sterke lag, sier Mackay.

- Championship neste Steve Tucker er journalist i Wales Online, og er en av de som følger Cardiff på veldig tett hold. Han var ikke nådig i sin dom etter lørdagens stortap.

- Du vil anbefale en retur til tegnebrettet, hadde det ikke vært for det faktum at du er usikker på om Solskjær vet hvor tegnebrettet er, sier han.

Supporterne var heller ikke veldig entusiastiske over forestillingen de ble presentert. Etterhvert som gjestene gikk opp i 3 og 4-0, begynte stadion sakte men sikkert å tømmes.

- Du kan ikke skylde på supporterne. Du jobber hardt, betaler penger, forsøker å dra for å se laget ditt i helgene, og så blir du belønnet med en udugelig forestilling uten ryggrad. Stadion var halvfullt, som det kanskje kommer til å være neste år når klubben er tilbake i Championship, sier Tucker.

Dårlig odds Spekulasjonene har også begynt å rase om hvorvidt dette kan ha vært spikeren i kista, ikke bare for Premier League-spill neste sesong, men også for Solskjærs Cardiff-karriere.

Mandag morgen var oddsen på at Solskjær ble neste Premier League-manager som får sparken på 26 hos SkyBet. Noen timer senere hadde den rast til 9.

I skrivende stund er det bare Chris Hughton som sitter mer usikkert om vi skal tro på bettingselskapene.